fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

CHI plattång

CHI Straightener är perfekt om du vill styla ditt hår enkelt och snabbt. En plattång är ett oumbärligt verktyg i frisörsalongen och hemma. En plattång kan användas för att styla och frisera håret snabbt och enkelt. CHI är ett välkänt märke som erbjuder olika plattänger. Och eftersom vi på Salontotal.se är väldigt glada, vill vi gärna berätta mer om den här fantastiska CHI-utjämnaren!

Sortering

Per sida
Featured
Pris

Varianter plattång CHI

CHI Straighteners erbjuder olika produkter, var och en med sina egna fördelar! Plattängerna har olika funktioner, till exempel keramisk teknik, snabb uppvärmningstid och justerbar temperatur.

CHI plattång G2

En av CHI:s populära plattång är CHI Stijltang G2. Denna plattång är utrustad med en titanplatta och keramisk teknik, vilket möjliggör snabb och effektiv styling utan att skada håret. CHI Straightener G2 har en snabb uppvärmningstid och justerbar temperatur, vilket gör att du kan anpassa plattången till din hårtyp. Dessutom har denna plattång en ergonomisk design, vilket gör den bekväm att hålla i handen och lätt att använda.

CHI Lava plattång

En annan plattång från CHI är CHI Lava Stijltang. Denna plattång är tillverkad av lavasten och keramisk teknik, vilket möjliggör snabb och effektiv styling utan att skada håret. CHI Lava Straightener har en snabb uppvärmningstid och justerbar temperatur, vilket gör att du kan anpassa plattången till din hårtyp. Dessutom har denna plattång en unik design, vilket gör att den ser snygg ut och är ett riktigt blickfång i frisörsalongen eller hemma.

Fördelar bästa CHI plattång

En av fördelarna med denna plattång är dess keramiska teknologi. Denna teknik fördelar värmen jämnt i hela håret, vilket gör det mindre benäget att skadas. CHI Straightener ger snabbare och effektivare stylingtid utan att torka ut håret. Plattångens keramiska teknik garanterar också ett långvarigt resultat, vilket gör att ditt hår hålls perfekt stylat hela dagen.

En annan fördel är den snabba uppvärmningstiden. Det innebär att du inte behöver vänta länge innan du kan använda plattången. Dessutom är plattångens temperatur justerbar, så du kan anpassa plattången till din hårtyp och önskad styling.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.