fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Keune So Pure

Om du letar efter hårvårdsprodukter som är tillverkade av högkvalitativa och naturliga ingredienser är Keune So Pure det perfekta valet för dig. Keunes So Pure-serie är utformad med hållbarhet och hälsa i åtanke och erbjuder ett brett utbud av produkter som passar alla hårtyper. Besök Salontotal.se för ett brett utbud av Keune So Pure-produkter, från schampo och balsam till stylingprodukter med mera.

Sortering

Per sida
Featured
Kategori
Pris

Naturliga ingredienser So Pure Keune

En av de största fördelarna med Keune So Pure-serien är användningen av naturliga ingredienser. Varje produkt är tillverkad med noggrant utvalda, hållbart producerade ingredienser som inte bara är bra för ditt hår utan även för miljön. So Pure-serien innehåller till exempel ingredienser som arganolja, lavendel, kamomill och rosmarin, som är kända för sina vårdande och lugnande egenskaper för hårbotten.

Skonsam rengöring med So Pure Keune Shampoo

Keunes So Pure-schampon är utformade för att skonsamt avlägsna smuts, olja och produktrester från håret, utan att ta bort de naturliga oljorna från hårbotten. Detta innebär att ditt hår känns rent och fräscht utan att vara uttorkat eller skadat. So Pure-schampon finns i flera olika varianter, till exempel So Pure Exfoliating Shampoo, som är utformat för att rengöra hårbotten och bekämpa mjäll.

Friskt och glänsande hår med Keune So Pure Conditioner

Efter att ha tvättat håret är det viktigt att balsamera det för att hålla det mjukt, friskt och glänsande. Keune So Pure Conditioners är speciellt utformade för att ge näring och fukt åt håret, med hjälp av naturliga ingredienser som sheasmör, avokadoolja och aloe vera. So Pure Calming Conditioner innehåller till exempel kamomill och lavendel som ger hårbotten fin näring.

So Pure Keune fokuserade på hållbarhet

Förutom att använda naturliga ingredienser är Keune också engagerad i hållbarhet. Keune So Pure-produkterna är till exempel förpackade i 100 % återvinningsbara flaskor. Dessutom har Keune som företag åtagit sig att minska sitt koldioxidavtryck och ta ansvar för den påverkan de har på miljön.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.