fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Keune hårmask

Upptäck Keune Hair Mask nu! Ett friskt hår börjar med rätt vård. Att använda en hårmask är en viktig del av din hårvårdsrutin. Du hittar alla möjliga varianter av en Keune Hair Mask på Salontotal.se, så du kan välja en som passar exakt din hårtyp. Vi tar dig med in i Keune Hair Masks värld och berättar allt om de olika produkterna.


Effektivitet hårmask Keune

En Keune hårmask är en intensiv vård för ditt hår. Det är ett balsam som tränger djupare in i håret än ett vanligt balsam och ger extra näring och återfuktning. En hårmask reparerar skadat hår och förbättrar ditt hårs allmänna hälsa. Genom att använda en hårmask regelbundet skapar du ett friskt, glänsande och silkeslent hår.

Olika hårtyper: varianter av Keune Hair Mask

Varje hårtyp har sina egna specifika vårdbehov. En Keune Hair Mask erbjuder därför ett brett utbud av hårmasker för olika hårtyper. Oavsett om du har lockigt, fint, skadat eller färgat hår finns det alltid en Keune Hair Mask som passar din hårtyp.

Keune Hair Mask: Care Keratin Smooth Mask

Frissigt hår kan vara en riktig utmaning att ta hand om. Keune Keratin Smooth Mask är speciellt utformad för att bekämpa frissighet och släta ut ditt hår. Masken innehåller keratin som stärker ditt hår och gör det slätare. Dessutom innehåller masken arganolja som återfuktar ditt hår och skyddar det från frissighet. Keune Keratin Smooth Mask ger ett mjukt och smidigt hår.

Keune Hair Mask: Care Colour Brillianz Mask

Färgat hår behöver särskild vård för att hålla färgen vacker längre. Keune Color Brillianz Mask är speciellt utformad för färgat hår och ger intensiv näring och färgskydd. Masken innehåller silkesproteiner som gör håret silkesmjukt och håller färgen levande. Dessutom innehåller masken solrosextrakt som skyddar håret från UV-strålning och förhindrar att färgen bleknar.

Keune Hair Mask: Care Curl Control Mask

Lockigt hår behöver extra vård för att motverka frissighet och torrhet. Keune Care Curl Control Mask är speciellt framtagen för lockigt hår och ger intensiv återfuktning och spänst. Masken innehåller sheasmör som mjukgör och återfuktar håret. Dessutom ger masken definition åt dina lockar och förebygger frissighet.

Keune Hair Mask: Care Satin Oil Mask

Torrt och skadat hår behöver extra näring och återfuktning. Keune Satin Oil Mask är speciellt framtagen för torrt och skadat hår och ger intensiv återfuktning och näring. Masken innehåller maracujaolja som ger näring åt ditt hår och ger det glans. Dessutom gör masken ditt hår lätt att kamma och mjukt att röra vid.

Keune Hair Mask: Care Vital Nutrition Mask

 

Keune Vital Nutrition Mas är en annan intensivt närande mask för torrt och skadat hår. Masken innehåller veteproteiner och keratin som stärker och reparerar ditt hår. Dessutom innehåller masken E-vitamin som skyddar ditt hår från skadliga yttre påverkan. Keune Vital Nutrition Mask säkerställer ett mjukt, glänsande och friskt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.