fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Schampo för amerikansk besättning

Letar du efter ett schampo speciellt för män? Då är American Crew det rätta märket för dig! Detta märkes schampon har utvecklats speciellt för mäns hår. Oavsett vad ditt hår behöver har American Crew lösningen!


Amerikansk besättning

American Crew är amerikanskt ursprung och har varit ledande inom grooming i 30 år. Varumärket är ständigt innovativt och banbrytande inom grooming och styling för män. Varumärkets sortiment omfattar inte bara fina schampon, utan även skäggvård och stylingprodukter.

Populära schampon från American Crew

Några populära schampon är:

American Crew Anti-Dandruff + Dry Scalp Shampoo : Detta schampo ger lindring till en irriterad och kliande hårbotten. Denna produkt förebygger även mjäll och torr hårbotten.

American Crew Classic 3-in-1: Detta 3-in-1 schampo, balsam och kroppstvätt erbjuder en snabb lösning för att rengöra hår och hud. Schampot är fullt av bra ingredienser som salviablad och humleextrakt.

American Crew Anti-Hair Loss Shampoo : lider du av håravfall? Använd dig då av det här schampot! Denna produkt vårdar håret en bekämpar håravfall.

Är schampon från American Crew veganska?

Vissa schampon är veganska! År 2021 reviderades vissa formler och sedan dess är dessa produkter veganska. Det rör sig om följande schampon:

Köp Crew schampo

Vill du använda American Crew schampo redan i morgon? Beställ då hos Salontopper! För beställer du före 23:59 (på söndag till torsdag kväll) eller på fredag före 22:00? Då kommer din beställning att levereras i morgon. Tillsammans med vår partner PostNL gör vi vårt yttersta för att hålla den leveranstid du blivit lovad, förutsatt att produkten finns i lager. Om din beställning är 35 euro eller mer skickar vi din beställning gratis.

Ha så roligt när du handlar på Salontopper!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.