fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

DOOP Vax

DOOP Wax är ett måste för alla som gillar att experimentera med sin frisyr. Detta mångsidiga vax ger stark stadga och flexibla stylingalternativ, så att du kan variera din look i det oändliga.

Sortering

Per sida
Pris

DOOP Vax

DOOP Products är ett varumärke som är känt för sin unika och innovativa inställning till hårstyling. Varumärket föddes ur idén att alla ska kunna uttrycka sin egen stil. DOOP Products erbjuder ett brett sortiment av stylingprodukter, inklusive vaxer, geler, leror och serum. Varje produkt är noggrant formulerad med högkvalitativa ingredienser för att säkerställa optimala resultat. Med DOOP-produkter kan du räkna med långvarig stadga, flexibla stylingalternativ och en naturlig look.

Hur man använder DOOP Wax

  • Steg 1: Ta en liten mängd DOOP Wax i handflatorna.
  • Steg 2: Gnugga vaxet varmt mellan händerna tills det smälter och blir lätt att sprida ut.
  • Steg 3: Applicera vaxet jämnt i torrt eller lätt fuktigt hår.
  • Steg 4: Styla håret som du vill, använd fingrarna eller en kam för att skapa önskad textur och form.
  • Tips: För extra stadga, applicera en liten mängd vax på specifika områden i din frisyr.

Resultat

DOOP Wax låter dig skapa den perfekta looken utan ansträngning. Vaxet ger stark stadga och håller håret i perfekt form hela dagen. Samtidigt behåller håret sin naturliga flexibilitet, vilket gör det enkelt att styla om. Oavsett om du vill ha en snygg, slät look eller en rufsig, texturerad stil, gör DOOP Wax det möjligt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.