fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

DOOP Gel

DOOP Gel låter dig ta fram det bästa i din frisyr. Denna högkvalitativa gel är speciellt utformad för att ge långvarig och flexibel stadga, samtidigt som den skyddar ditt hår från att torka ut. Skapa enkelt en mängd olika looker och låt ditt hår lysa, oavsett vilken hårtyp du har.

Sortering

Per sida
Pris

DOOP Produkter

DOOP Products är ett ledande varumärke som är känt för sin innovativa och kreativa inställning till hårstyling. Sedan starten har DOOP fokuserat på att tillhandahålla högkvalitativa hårprodukter som gör att du kan skapa unika looker och uttrycka din personlighet. Med en passion för originalitet och en no-nonsense-mentalitet har DOOP utvecklat ett brett sortiment av stylingprodukter som uppfyller behoven hos både proffs och konsumenter. Oavsett om du letar efter en fast stadga, en naturlig glans eller en produkt som skyddar ditt hår från skador, har DOOP alltid den perfekta lösningen.

Hur man använder DOOP Gel

  • Steg 1: Ta en liten mängd DOOP Gel i handflatorna.
  • Steg 2: Fördela gelen jämnt över handdukstorkat eller torrt hår.
  • Steg 3: Styla håret som du vill med fingrarna eller en kam.
  • Steg 4: För extra styrka, upprepa appliceringen.

Resultat

DOOP Gel säkerställer en långvarig stylad frisyr utan att kännas klibbig. Ditt hår behåller sin naturliga glans och spänst, och du kan enkelt ändra din look under dagen. Tack vare den flexibla stadgan håller sig håret i form även i fuktigt väder. Skäm bort ditt hår med den vård det förtjänar, samtidigt som du njuter av en professionell stylingupplevelse.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.