fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Insight Balsam

Låt ditt hår skina med Insight Conditioners, en djupt vårdande formula speciellt framtagen för torrt hår. Dessa balsam är fyllda med naturliga ingredienser som mjukgör, återfuktar och stärker dina lockar, så att ditt hår ser friskt och glänsande ut. Med Insight Conditioner ger du ditt hår den kärleksfulla vård det förtjänar varje gång du använder det. Komplettera din hårrutin med ett Insight Shampoo och en hårinpackning.

Sortering

Per sida
Insight
Featured
Problem med håret
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Insikt

Upptäck nu INSIGHT Professional, det exklusiva italienska frisörmärket som stolt bär VEGAN OK-certifikatet och är helt engagerat i ett djurfritt tillvägagångssätt. Vi erbjuder ett omfattande sortiment av produkter med en urban prislapp och är särskilt utformade för den medvetna frisören som värdesätter kvalitet. På INSIGHT Professional är hållbarhet av största vikt, och vi är fast beslutna att tillhandahålla högkvalitativa produkter till ett attraktivt pris.

Så här använder du Insight Conditioner

  • Steg 1: Tvätta håret noggrant med Insight Shampoo och skölj ur.
  • Steg 2: Applicera en generös mängd Insight Conditioner i ditt våta hår, från rötterna till topparna.
  • Steg 3: Låt balsamet verka i 2-3 minuter för att ge håret näring på djupet.
  • Steg 4: Skölj ur balsamet noggrant med varmt vatten.

Resultat

Med Insight Conditioner får ditt hår intensiv näring och en vacker glans. De kraftfulla, naturliga ingredienserna verkar på djupet på dina lockar och gör dem starkare och mer motståndskraftiga. Dessutom hjälper detta balsam till att förebygga kluvna toppar och skyddar håret från skador som orsakas av yttre faktorer. Efter användning kommer du att märka att ditt hår är lättare att kamma, har färre tovor och ser friskare ut.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.