fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Garvningsolja

Handla de bästa solbrännoljorna på Salontotal.se. Vill du ha en vacker och jämn solbränna? Då är en fin sololja lösningen. Du kan enkelt applicera den på huden utan att den blir fläckig. Det är därför definitivt en av de produkter för huden som inte bör saknas i ditt badrum.

 

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Bästa sololja

Letar du efter den bästa sololja? Då är **ONBEKEND** rätt plats att vara på! Välj till exempel TanOrganic Self Tan Oil Light Bronze 100ml. Denna veganska och grymma sololja ger din hud en vacker solbränna på ett säkert sätt. Kort sagt, en felfri glöd och vacker solkysst hud. För ansiktet finns också en trevlig variant: TanOrganic Facial Self Tan Oil Light Bronze 50ml.

Ett jämnt resultat

När du använder sololja vill du också ha ett jämnt resultat. Om du applicerar den på rätt sätt kommer du också att märka att din hud får en vacker solbränd glödande hud efter användning. Den håller i minst 3-4 dagar!

Hur ska du använda en Self Tanning Oil?

  • Steg 1: Det viktigaste är att din hud exfolieras ordentligt innan du använder den så att alla hudceller avlägsnas. Så hoppa in i duschen och ta fram en fin skrubb.
  • Steg 2: Se till att områden där huden är benägen att bli torr är väl återfuktade. Tänk på armbågar, knän, fötter och händer.
  • Steg 3: Applicera solbrännan med cirkulära rörelser för att undvika ränder.
  • Steg 4: Om det behövs, applicera den två gånger för att undvika att det saknas fläckar.
  • Steg 5: Låt det torka försiktigt innan du klär på dig.
  • Steg 6: Tvätta sedan av den 4-8 timmar senare för att få en vackert brun hud utan ränder.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.