fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Garvningshandske

En solningshandske är en slags flanell som gör det möjligt att applicera självbränna enkelt och gradvis. Självbrännare är en produkt för att bli lite brun utan att behöva ligga i solen. Om du tar väl hand om din kropp och applicerar självbrynet med en solningshandske får du inga fläckar. Med en solningshandske håller du också händerna rena och snygga. Upptäck vårt produktsortiment och njut av en jämn solbränna.

Sortering

Per sida
Featured
Typ av gåva
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför en solskyddshandske?

Att applicera självbränna är inte alltid enkelt och vackert. Det är viktigt att följa bruksanvisningen så att du inte får fläckar eller ränder. Dessutom kan det hjälpa dig att använda en solningshandske. Detta är en sorts trasa eller handske som du kan använda för att applicera produkten. Det ger en bra fördelning och dina händer förblir rena. Vissa märken inkluderar en solningshandske i förpackningen, men handskarna kan också köpas separat.

Hur använder man en solningshandske?

Du kan använda en solningshandske med din favorit-självbrännare. När du har tvättat och tagit hand om din hud kan du börja applicera produkten. Du tar på dig vanten och applicerar sedan självbrynet på vanten. Du kan sedan massera in självbrännaren på huden så att produkten fördelas jämnt. Vissa självbrännande märken levereras med en speciell solningshandske, till exempel Solaris Solkiss Applicator Mitt. Med den här speciella handsken kan du ta hand om din hud innan du tar på dig självbrynet. Den ena sidan av handsken tar bort döda hudceller och den andra sidan är avsedd för att massera in självbrynet. Läs därför alltid noga igenom produktens instruktioner innan du börjar använda den.

Beställ från Salontotal.se

Om du har blivit lika entusiastisk över den praktiska solningshandsken som vi är, kan du köpa produkterna med många fördelar på Salontotal.se. Många andra har gått före dig, eftersom vi nu får 9,4 i kundomdömen. Din beställning levereras kostnadsfritt från 35 euro. Om du beställer produkterna söndag-fredag före kl. 22.00 kan du börja använda din självbränna redan nästa dag.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.