fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Spray med havssalt

Sea Salt Spray är det hemliga vapnet för alla som längtar efter den perfekta strandlooken, som om du just har tillbringat en dag vid havet. Sprayen ger inte bara håret textur och volym, utan skapar också den avslappnade och rufsiga stil som är så karakteristisk för en dag på stranden. Oavsett om du har långt eller kort hår är Sea Salt Spray mångsidig och passar alla hårtyper. Utforska de olika alternativen i vårt sortiment.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Vad är Sea Salt Spray?

Sea salt spray är en hårprodukt som skapar en naturlig, rufsig textur i håret. Den innehåller ofta havssalt och andra ingredienser som skapar en beachy look. Genom att applicera sprayen i torrt eller fuktigt hår kan du enkelt skapa avslappnade, surferliknande vågor som får håret att se ut som om du precis kommit från stranden.

Hur man använder sprayen.

Att använda Sea Salt Spray är enkelt. Spraya produkten på fuktigt eller torrt hår, knåda in den i lockarna och låt det torka naturligt eller använd en hårtork för extra volym. För optimal effekt kan du kombinera den med andra stylingprodukter, men ofta räcker saltsprayen för en vacker, naturlig look! Det fina med den här produkten är att den inte behöver tas bort speciellt: du tvättar bara ut den.

Fördelarna med sprayen

Havssaltspray erbjuder många fördelar för ditt hår. Den ger extra stadga och textur, vilket är perfekt för att skapa naturliga vågor i en rörig look. Dessutom hjälper den till att ge volym till livlöst hår, vilket ger din frisyr en boost. Det är en idealisk produkt att använda lika enkelt som du tvättar ut den på nolltid.

Välj en lämplig spray

När du väljer den bästa Sea Salt Hair-sprayen är det bra att vara uppmärksam på ingredienserna Alla sprayer är inte likadana; vissa innehåller extra närande oljor eller har en starkare stadga. Genom att ta hänsyn till din hårtyp kan du få önskad finish.

Beställ från Salontotal.se

Vill du skapa din egen rufsiga look? Prova då en Sea Salt spray! När du beställer det från Salontotal.se drar du nytta av bra priser och ännu viktigare: bra hår! Har du frågor om en produkt eller andra saker? Ta då kontakt med vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.