fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

As I Am leave-in balsam

Ge dina vackra lockar den extra omvårdnad de behöver. Med As I Am leave in conditioner återfuktas och vårdas håret så att det ser vackrare, mjukare och friskare ut. Lockarna får mer definition, blir mer lätthanterliga och tyngs inte ner. Är du redan bekant med As I Am leave in conditioner?

Sortering

Per sida
As I Am
Hairtype
Featured
Pris

Fördelarna med As I Am leave-in balsam

As I Am leave in conditioner är en utmärkt bas för styling av dina lockar. Produkten innehåller bland annat kokosnöt och grönt te, vilket gör att håret får näring och återfuktas. Håret känns mjukare, har en vacker glans, är mer lätthanterligt och går bättre att kamma. Den återfuktar, stärker och stimulerar även den naturliga hårväxten. Njut av ett friskt och välvårdat hår utan att tynga ner det!

Curly Girl bevis

As I Am leave-in balsam och andra produkter är Curly Girl proof. Denna metod föddes ur idén att ge lockigt hår den bästa vård det förtjänar. Produkterna är återfuktande och milda i sin verkan. Dessa produkter innehåller inte skadliga ingredienser! Så du kan njuta av friska och vackra lockar.

Hur använder man As I Am leave-in conditioner?

  • Steg 1: Se till att håret är rent.
  • Steg 2: Red ut håret.
  • Steg 3: Ta önskad mängd av As I Am leave in conditioner.
  • Steg 4: Fördela detta jämnt över vått hår, från rötter till toppar.
  • Steg 5: Kamma igenom håret noggrant.
  • Steg 6: Avsluta med dina favoritstylingprodukter och njut av välvårdade men ändå definierade lockar.

Som jag är

As I Am har utvecklat högkvalitativa hårvårdsprodukter för lockigt och frissigt hår. Genom att använda dessa produkter får du vackra, välvårdade och definierade lockar. Produkterna innehåller naturliga ingredienser, är grymhetsfria och fria från sulfater och silikoner. Dessutom är nästan alla produkter veganska. Lär känna detta vackra varumärke och njut av vackert och välvårdat hår!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.