fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Aveda Be Curly

Aveda Be Curly är en hårvårdsserie som är speciellt utformad för lockigt hår. Aveda Be Curly-produkterna är utformade för att återfukta, definiera lockar och minska frissighet i håret. I processen ger de dock ett friskt, glänsande och motståndskraftigt utseende. Dessutom är alla Avedas produkter veganska. Utforska vårt sortiment av Aveda Be Curly och njut av ditt lockiga hår.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Aveda Be Curly schampo

Aveda Be Curly har flera produkter i sitt sortiment för att vårda håret. Först och främst finns Be Curly shampoo. Detta schampo rengör håret utan att torka ut det. Proteinerna och aloe vera i produkten återfuktar och mjukgör ditt hår samtidigt som de minskar frissighet. Schampot har en fyllig konsistens och är fritt från sulfater, silikoner och parabener. Detta gör det idealiskt för personer som letar efter en mild, naturlig rengöring för sina lockiga lockar.

Aveda Be Curly balsam

Efter att ha tvättat håret med schampot är det viktigt att återfukta och ge det näring. För detta lämpar sig Aveda Be Curly conditioner. Balsamet innehåller en blandning av oljor och proteiner som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Det hjälper till att reducera frissighet och definiera lockar, samtidigt som det ger ett hälsosamt, glänsande och motståndskraftigt utseende. Balsamet har en rik och krämig konsistens och kan användas för extra återfuktning och definition.

Stylingprodukter

Förutom schampo och balsam har märket många stylingprodukter i sitt sortiment. Dessa stylingprodukter vårdar också ditt hår genom speciella ingredienser, samtidigt som de ser till att det håller sig i form. Till exempel är AVEDA Be Curly Curl Enhancing Hair Spray ett måste för att ge ditt hår en flexibel stadga. För en hel dag med frissfria lockar är AVEDA Be Curly Style-Prep perfekt. Precis som schampot och balsamet är alla stylingprodukter också djurvänliga från Aveda.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.