fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

AVEDA Leave-in Balsam

Oavsett om du vill ha intensiv återfuktning efter schamponering, vill skydda håret mot värme vid styling eller bara vill ha en extra boost till din dagliga hårvård, är AVEDA Leave-in Conditioner det perfekta tillskottet till din rutin. Det är lämpligt för daglig användning och kan appliceras när som helst på dagen för en snabb uppfräschning. Med detta balsam är du garanterad ett friskt, strålande hår som är redo att erövra världen. Upptäck det själv nu!

Sortering

Per sida
AVEDA
  • visa allt
  • visa mindre
Featured
Hårbottenproblem
Problem med håret
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

AVEDA Leave-in Conditioner ger djup återfuktning

AVEDA Leave-in Conditioner ger djup återfuktning och näring till ditt hår. Det är speciellt formulerat för att förbättra hälsan och vitaliteten hos dina lockar. Den rika formulan med naturliga ingredienser som kokosolja och aloe vera gör att leave-in-balsamet tränger in djupt i håret och lämnar det intensivt närat och återfuktat. Resultatet? Silkesmjukt hår med en hälsosam glans.

Skydd mot värme

Förutom att återfukta och ge näring skyddar AVEDA Leave-in Conditioner även mot värme och skador. Oavsett om du regelbundet använder stylingverktyg som fönar och plattänger, eller utsätter ditt hår för sol och andra miljöfaktorer, skyddar detta balsam dina lockar från skadliga effekter. Det bildar en osynlig barriär som skyddar håret och hjälper till att förhindra kluvna toppar och brott.

AVEDA Leave-in Balsam mot frissigt hår

Lider du av frissigt hår eller svårtämjda lockar? AVEDA Leave-in Conditioner är ditt hemliga vapen. Detta balsam gör ditt hår mer lätthanterligt och smidigt, vilket gör det lättare att styla och kontrollera. Du kommer att märka att håret känns mjukare och slätare, vilket gör det lättare att skapa dina favoritfrisyrer. Säg adjö till dåliga hårdagar!

Lämplig för alla hårtyper

Oavsett om du har rakt, lockigt, vågigt eller frissigt hår är AVEDA Leave-in Conditioner lämpligt för olika hårtyper. Det är utformat för att möta de unika behoven hos olika texturer och texturer. Oavsett om du är ute efter extra fukt, skydd eller hanterbarhet är detta leave-in-balsam ett måste i din hårvårdsrutin.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.