fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Babyliss Pro Clippers

Med en professionell hårklippare kan du se till att ditt hår blir snyggt och elegant. Naturligtvis vill du ha lika mycket precision som din frisör eller frisör. Välj därför en Babyliss Pro hårklippare. Dessa professionella verktyg ser till att du kan få ditt hår superstrakt!

Sortering

Per sida
Pris

Hårklippare Babyliss

Oavsett vilken kort frisyr du vill ha är en hårklippare ofta oumbärlig. Från full frisyr, en fade eller en underklippning. Du vill därför ha ett professionellt tillvägagångssätt för vilket du kan använda ett par Babyliss klippare på ett bra sätt. En hårklippare är lämplig för att sätta upp grova linjer och annat mindre exakt arbete. Om du vill ha precision och linjearbete ska du använda en trimmer.

Ett annat val är var du kommer att använda din klippare? För sladdlösa klippare är lättare att använda, men batteriet kan ta slut. Så om du alltid har ett uttag i närheten och vill kunna använda den när du vill, är sladdanslutna klippare bra. Men om du vill ha den med dig överallt är det bättre att köpa batteridrivna klippare.

4 Konstnärers klippare

Babyliss har en separat serie för den så kallade hårkonstnären och stylisten som heter 4 Artists. I den här linjen hittar du även 4 Artists klippare. Den har en kraftfull motor, starka litiumbatterier och japanska stålblad. Med inte mindre än 6000 rörelser per minut för ett supersnyggt resultat.

Underhåll

För att hålla din klippare i toppskick har du flera underhållsprodukter. De flesta klippare levereras med en liten borste. Med denna borste kan du hålla bladen fria från lösa hår. Det är också viktigt att regelbundet rengöra och smörja bladen med onderhoudsspray.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.