fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Babyliss locktång

Vill du skapa de vackraste lockarna, men är inte säker på vilken Babyliss-locktång som passar dig och ditt hår bäst? Vi hjälper dig gärna! Tängerna finns i många olika typer, så det finns alltid en perfekt locktång för alla. Handla din Babyliss locktång på Salontotal.se!

Sortering

Per sida
Pris

Varför en Babyliss locktång?

Babyliss står för hög kvalitet. De har ett brett utbud av olika professionella stylingverktyg, som hårtork, plattång, trimmer, varmluftsborstar och mycket mer. Därför kan Babyliss lockjärn inte saknas på den här listan. Tängerna är utvecklade i många olika diametrar. Du kan till exempel välja mellan 10 mm och 38 mm. Har du kort hår? Då passar en tunga med mindre diameter, men om du har medellångt till långt hår är det bättre att välja en större diameter. Välj i förväg vilken typ av lock du vill skapa, eftersom detta också beror på diametern. Varför en Babyliss locktång? För att du använder professionella verktyg som gör det lättare att styla håret. Njut av de vackra lockarna!

Funktioner hos en Babyliss Pro-curlingjärn

  • Professionella locktänger
  • Långa sladdar
  • Svängbara sladdar
  • Justerbar temperatur
  • Finns i olika diametrar: från 10mm till 38mm
  • De flesta tänger stängs av av sig själva efter 60 minuter

MiraCurl

Tycker du att det är svårt att locka ditt hår med en vanlig Babyliss-curlingjärn? Då kan MiraCurl vara något för dig! Det har aldrig varit enklare att locka håret. MiraCurl MKII vrider automatiskt in ditt hår i apparaten och det kommer ut som en vacker lock. För att använda det här praktiska verktyget måste ditt hår vara torrt och uppdelat i små strängar. Du kan ställa in MiraCurl på 3 olika inställningar för att säkerställa att du har rätt temperatur för ditt hår. Njut av de vackra lockarna som du har skapat på nolltid.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.