fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Babyliss plattång

Stilfullt hår utan att skada: med Babyliss plattång är det möjligt. Med sin användarvänliga beläggning glider Babyliss plattång lätt genom håret utan att skada det. Dessutom är Babyliss plattång enormt säker att använda bland annat tack vare den långa sladden och den automatiska avstängningsfunktionen. Upptäck Salontoppers sortiment och njut av ditt stylade hår.


Funktioner hos en Babyliss plattång

Babyliss plattänger är mycket populära på grund av sin professionella kvalitet och för att de är lätta att använda. En viktig egenskap hos Babyliss plattång är den keramiska beläggningen. Denna beläggning säkerställer att plattången värms upp jämnt så att inga värmefläckar lämnas kvar på håret, eftersom detta kan skada det. Dessutom ser den keramiska beläggningen till att plattången glider lätt över håret, vilket ger det ett slätt och glänsande utseende.

Funktioner hos en Babyliss plattång

Plattång från Babyliss är lätt att använda bland annat tack vare sin temperaturkontroll och en automatisk avstängningsfunktion. Med temperaturkontrollen ställer du in värmen. Vid inställningen kan du ta hänsyn till tjockleken och strukturen på ditt hår. Detta kan vara bra om du har fint eller skadat hår, eftersom lägre temperatur förhindrar ytterligare skador. Den automatiska avstängningsfunktionen är en praktisk säkerhetsfunktion. Den förhindrar att apparaten blir för varm utan att den används. Babyliss produkter har dessutom andra praktiska funktioner som en extra lång sladd eller en digital skärm som visar temperaturen.

Varför en Babyliss plattång?

Babyliss plattång är en pålitlig och högkvalitativ plattång som gör ditt hår slätt och glansigt. En stor fördel med plattången är att den kan användas till alla hårtyper. Dessutom kan du använda den väldigt enkelt: du kopplar in den, ställer in temperaturen och börjar styla ditt hår när apparaten har värmts upp. För att förebygga hårskador kan du använda plattången i kombination med värmeskyddande hårspray. Dessutom kan du enkelt rengöra Babyliss plattång med en fuktig trasa. Detta förlänger dess livslängd och tar bort eventuella rester från hårvårdsprodukter.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.