fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Babyliss varmluftsborste

Letar du efter ett praktiskt verktyg som ger ditt hår en fin fläkt, volym eller lock? Då behöver du en Babyliss varmluftsborste! Med det här verktyget kan du skapa de vackraste frisyrerna på nolltid. Det finns ett stort utbud av Babyliss varmluftsborstar, men vilken är bäst? Vi vill gärna hjälpa dig!

För närvarande har inga produkter hittats.


Babyliss varmluftsborste

Ofta kallas en Babyliss varmluftsborste också för en lockborste. Dessa borstar blåser också bokstavligen ut varm luft. På så sätt får du en fin fläkt, volym eller lock i håret. Det finns många olika typer av detta verktyg med olika diametrar. Välj den Babyliss varmluftsborste som passar dig och ditt hår. Har du kort hår? Då kan du använda en borste med en mindre diameter. Med medellångt till långt hår är det bäst att använda en större diameter. Curlingborstens diameter avgör också vilket resultat du skapar. Tänk därför noga i förväg på vilka frisyrer du vill skapa.

Vad är skillnaden mellan en fönborste och en varmluftsborste? En varmluftsborste blåser ut varm luft och en fönborste är en rund borste som kräver en hårtork för att styla håret. Så det här praktiska verktyget är faktiskt en rundborste (hårfönsborste) och en hårtork i ett.

Bestseller

En av våra bästsäljare bland Babyliss varmluftsborstar är Blue Lightning Air Styler. Den här borsten har 2 inställningar med vilka du slår på borsten vid 80 grader eller vid 100 grader. Sladden är 2,7 meter lång och är vridbar. Diametern på denna Babyliss varmluftsborste är 34 mm. Satsar du på slätt hår, ger du det volym eller väljer du lockar? Du kan skapa vilken hårlook du vill på nolltid med denna fina Babyliss varmluftsborste!

Vill du ha en lockborste som roterar automatiskt? Då är Rotating 800 vad du behöver!

Professionella stylingverktyg

Förutom Babyliss varmluftsborstar har detta märke även ett brett sortiment av olika professionella stylingverktyg. Letar du fortfarande efter en högkvalitativ plattång, locktång, trimmer eller annat verktyg? Välj då Babyliss, för med dessa verktyg kommer du alltid att ha rätt och skapa de vackraste frisyrerna! Handla allt på Salontotal.se.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.