fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Bumble och bumble Illuminated Color

Bumble and bumble Illuminated Color-serien är speciellt utvecklad för färgat hår. Dessa produkter ger ditt färgade hår den vård det förtjänar och hjälper det att behålla sin färg längre. Upptäck dessa nya produkter nu.

Sortering

Per sida
Problem med håret
Kategori
Pris

Bb. Illuminated Color

Bb. Illuminated Color består av 5 produkter som finns i olika format. Är du ute efter en resestorlek för att prova eller ta med dig på semestern, bara den normala storleken eller en stor förpackning? Den här serien har allt. Denna produktserie är speciellt utformad för färgat hår. Alla produkter ser till att hårfärgen håller längre och är livfull. Färgintensiteten förbättras samtidigt som håret vårdas. PRO Colour Shield-teknologin, som finns i varje produkt, bildar en skyddande sköld som gör att hårfärgen håller längre.

Produkterna

Bb. Illuminated Color Shampoo: Schampot som får ditt färgade hår att se levande och fräscht ut. Hår och hårbotten rengörs, håret återfuktas och hårfärgen förstärks.
Bb. Illuminated Color Conditioner: Detta balsam förhindrar att din hårfärg bleknar. Håret återfuktas, hårstråna sluter sig och ditt hår känns lent, är mindre frissigt och lätt att reda ut.
Bb. Illuminated Color Seal Light: Ett färgskyddande leave-in-balsam för fint till medeltjockt hår.
Bb. Illuminated Color Seal Rich: Ett färgskyddande leave-in-balsam för medeltjockt till tjockt hår.
Bb. Illuminated Color 1-Minute Vibrancy Treatment: Behandlingen som förhindrar att färgen bleknar och återupplivar din hårfärg. Och det inom 1 minut.

Egenskaper

  • Förhindrar att färgen bleknar
  • Ger livfullhet till hårfärgen
  • Slätar ut håret
  • Ger en vacker glans
  • Återfuktar
  • Fri från sulfater
  • Fri från mineralolja
  • Fri från grymhet
  • Vegansk
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.