fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Fanola No Yellow

En av de största succéerna inom hårvård är säkert silverschampon och silvermasker. Många personer med blont, naturligt eller blekt samt grått eller vitt hår använder dessa produkter för att ta bort oönskade gula toner från håret. No Yellow-serien utvecklades för detta ändamål, som namnet antyder. Dessa produkter syftar till att neutralisera gula undertoner från håret genom att tillföra den färgmässiga motsvarigheten, nämligen lila pigment.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris

Fanola Inga gula produkter

Vill du också ha en askblond eller silverblond look? Då vill du inte ha gula undertoner i ditt blonda hår. Men hur kommer gula undertoner in i håret? Genom att du använder alla sorters hårprodukter, föroreningar, UV-strålning, men också naturliga oxidationsprocesser i håret. Allt detta leder långsamt till att ditt hår får en gul skenighet. Med blont, grått eller vitt hår är detta naturligtvis mycket synligt och inte alltid önskvärt. No Yellow-serien har flera hårprodukter, t.ex. Fanola No Yellow-schampo och hårmasker, som neutraliserar den gula undertonen. På så sätt ger du ditt hår en kall underton för en vacker blond look.

Fanola No Yellow schampo

Fanola No Yellow Shampoo är omtyckt för sin starka färgneutraliserande effekt. De lila pigmenten i denna produkt är mycket starka och får därför snabbt önskad effekt. Lila är en motsvarighet till gult och färgerna neutraliserar varandra. Således försvinner oönskade gula toner från ditt hår och ditt hår blir vackert is-, ask- eller gråblont igen. Fanola No Yellow Shampoo är perfekt för blekt, blont och grått hår. Handla ditt favorit Fanola No Yellow schampo på Salontotal.se!

100 ml av Fanola No Yellow Shampoo
350 ml av Fanola No Yellow Shampoo
1000 ml av den Fanola No Yellow Shampoo

Användning av silverschampo

Fanola No Yellow schampo/silverschampo har en stark effekt tack vare sin höga koncentration av lila pigment. Gula eller varma undertoner neutraliseras snabbt, men styrkan i effekten beror på hårets hälsa. Låt produkten verka i upp till 5 minuter och testa vad som är tillräckligt lång tid för dig. Det är bäst att använda detta schampo endast när du vill neutralisera färgen eftersom Fanola No Yellow schampo/silverschampo innehåller få andra vårdande ingredienser. Det är därför bäst att följa följande steg:

  • Steg 1: Tvätta håret med ett rengörande schampo och skölj sedan ur.
  • Steg 2: Tvätta håret med Fanola No Yellow schampo. Låt verka i 1-5 minuter och skölj sedan väl.
  • Steg 3: Konditionera håret med ett balsam.

Fanola No Yellow Mask

Vill du behålla din blonda hårfärg vacker, ta bort gula undertoner och vårda det samtidigt? Då behöver du Fanola Mask. Denna mask fungerar inte bara färgneutraliserande utan har även en vårdande komponent. Använd till exempel denna silvermask en gång i veckan för extra vård och färgneutralisering!

Fanola No Yellow Incredible Foam

Det här skummet är ett balsam och en färgneutraliserare i ett. Använd Incredible Foam mellan silverschampot och No Yellow Mask. Behöver ditt hår mer vård på grund av en avfärgningsbehandling och vill även ha färgneutralisering? Då är Incredible Foam något för dig. Dessutom tynger detta skum inte ner ditt hår, vilket gör det mycket lämpligt även för fint hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.