fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Farouk

Farouk är ett ledande varumärke inom hårvård och styling. Varumärket grundades av den kända frisören Farouk Shami och är känt för sina innovativa och högkvalitativa hårvårdsprodukter. På Salontotal.se har vi ett omfattande sortiment av Farouk hårprodukter. Oavsett om du letar efter produkter för skadat hår, färgat hår eller lockigt hår har detta märke den perfekta hårvården för varje hårtyp och behov.

För närvarande har inga produkter hittats.


Funktioner Farouk

 • För alla hårtyper
 • Naturliga ingredienser
 • Kvalitetsprodukter

Funktioner Farouk

 • För alla hårtyper
 • Naturliga ingredienser
 • Kvalitetsprodukter

Fördelar med Farouk System

Farouk Systems är ett av de mest kända varumärkena inom hårvård. Varumärket har samlat ett stort antal lojala kunder under de senaste åren tack vare de innovativa och högkvalitativa hårvårdsprodukterna som erbjuds. Här är några av fördelarna med att använda Farouks hårprodukter:

 • Naturliga ingredienser: Dessa produkter är tillverkade av naturliga ingredienser och är fria från skadliga kemikalier. Detta gör att de passar alla hårtyper, även känsligt hår.
 • Skalpvård: Produkterna är utformade för att inte bara vårda håret utan även hårbotten. Detta kan bidra till en sund hårväxt och en frisk hårbotten.
 • Skydd mot värme: Många av produkterna erbjuder skydd mot värme. Detta är särskilt viktigt för personer som regelbundet använder stylingverktyg, till exempel plattång och fön.
 • Färgskydd: Farouk hårvård är också idealisk för personer som har färgat sitt hår. Produkterna erbjuder färgskydd och kan hjälpa hårfärgen att hålla längre.
 • Glans och volym: Hårvårdsprodukterna kan också ge håret glans och volym. Detta kan hjälpa håret att se friskt och livfullt ut.

Farouk hårvård: Salontoppers favorit

Hela sortimentet består av absoluta kvalitetsprodukter, men om vi skulle behöva nämna en favorit skulle det vara Farouk Royal Treatment Rapid Shine 150gr. "Shine" säger i stort sett allt: för strålande, vacker glans använder du denna glansspray! Denna glans uppnås genom tillsats av tryffel och pärla. Produkten ger fullständigt skydd, hjälper till att reparera kluvna toppar och bekämpar frissighet.

Etablering av hårmärket Farouk

Farouk System Systems Inc. grundades 1986 av den palestinsk-amerikanska frisören och affärsmannen Farouk Shami. Företagets uppdrag är att främja den professionella skönhetsvärlden med innovativ teknik från USA. Utbildning, etik och miljö är dess vägledande principer. Med mer än 2 000 anställda och global försäljning i mer än 100 länder kan företaget med rätta kallas en stor aktör. Detta är inte förvånande, de har trots allt också lanserat stora varumärken som CHI Farouk och Biosilk.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.