fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Framar penslar

En bra färgbehandling börjar med rätt pensel. Framar har ett brett sortiment av penslar i alla former och färger. Med dessa Framar-penslar kan du trolla fram en annan färg i håret på nolltid.

Sortering

Per sida
Pris

Användning av Framars penslar

För optimal användning är det viktigt att skölja färgboxarna ordentligt efter varje behandling. Detta förhindrar att rester från föregående behandling blir kvar och påverkar nästa behandling. Det är bäst att rengöra målarborstarna med vatten.

Förnödenheter när du målar penslar

Förutom en målarpensel finns det förstås ett antal andra produkter som du behöver. Först och främst är det förstås smart att använda en frisyr så att inte alla dina kläder blir täckta av färg. Därefter ska du sätta igång med en färgbricka där du kan blanda vätgas med blondinpulver. När du ska sätta hög- eller lågljus bör du också tänka på folier. Efter behandlingen får du inte glömma att ta väl hand om ditt hår med ett färgskyddande schampo och balsam.

Framar Classic Colour Brush

Classic Colour Brush har en blandning av mjuka och styva borst och är ledande när det gäller uppsättning av balayage och alla folieapplikationer. Dess långa livslängd gör dessa borstar till ett måste när det gäller färgbehandlingar.

Framar Power Painter

För extra snabba resultat kan du använda Framar Power Painter. Dessa målarborstar är extra breda, vilket gör dem perfekta för färgning. Borstarna har AccuSoft-borstenar och har ergonomiska handtag. Setet innehåller 1 svart pensel och 1 rosa pensel.

För en komplett look kan du använda Framar-målarpenslarna i kombination med Framar-filerna. Folierna är robusta, har ett bra grepp och finns i olika färger och material.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.