fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Schampo för karamell

Vill du tvätta ditt hår med högkvalitativa produkter? Då har du kommit till rätt ställe med Fudge! Detta märke, som är känt av många frisörer, har högkvalitativa schampon i sitt sortiment som skonsamt rengör och vårdar ditt hår.

Sortering

Per sida
Fudge
Featured
Problem med håret
Pris

Fudge Professional: Kvalitet för ditt hår

Fudge tillverkar produkter av hög kvalitet. Varumärket är känt av många frisörer och har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter. Oavsett om du letar efter ett silverschampo för att ta bort gula undertoner i håret eller ett schampo för att skapa mer volym: Fudge har det!

Typer av schampo Fudge

Fudge har flera schampon inom sitt sortiment, så det finns en lämplig produkt för varje hårtyp. Tvätta ditt hår med ett av Fudges fina schampon och njut av rena och vårdade lockar!

Fudge Silver Shampoo

Ett mycket populärt schampo inom Fudges sortiment är Silver Shampoo. Schampot neutraliserar varma och gula toner i håret och rengör håret skonsamt. Förutom silverschampon har märket även många andra schampon och balsam i sitt sortiment som rengör & vårdar håret optimalt.

Fudge Damage Rewind

Ta hand om ditt trötta och trasiga hår genom att använda Fudge Damage Rewind-serien. Denna produkt innehåller en Opti-PLEX-teknik som ser till att hårbroar (efter kemisk styling och miljöskador) återuppbyggs. Schampot ger viktlöst och smidigt hår.

Fudge Xpander Gelee Volume Shampoo

Efter att ha använt detta schampo kan du njuta av luftigt och voluminöst hår hela dagen. Schampot är berikat med koffein och ginseng, vilket ser till att hårsäckarnas tillväxt stimuleras. Opti-Plex-teknologin stärker håret inifrån, vilket resulterar i underbart mjukt hår.

Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo

Har du tråkigt och frissigt hår? Det är ett minne blott med Fudge Luminizer Moisture Boost Shampoo! Detta schampo skapar frissfritt och glänsande hår.

Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo

Lider du av oönskade röda och orange toner i ditt bruna hår? Använd då Fudge Cool Brunette Blue-Toning Shampoo. Detta schampo innehåller blå mikropigment som tar bort oönskade nyanser.

Upptäck kvaliteten på Fudge schampon själv nu och ge ditt hår den vård det förtjänar!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.