fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Goldwell Kerasilk Control

När du lider av ostyrigt och frissigt hår behöver ditt hår rätt vård. Med Goldwell Kerasilk Control hårvård ger du ditt hår smidighet, mjukar upp det och gör det mer lätthanterligt. Detta beror på att produkterna i denna serie är berikade med KeraShape-teknologi. Med Goldwell Kerasilk Control får du ditt frissiga hår under kontroll igen!

För närvarande har inga produkter hittats.


Goldwel Kerasilk Control-produkter

Bra hårvård är nödvändig för att kontrollera ostyrigt och frissigt hår. Goldwell Kerasik Control Products har KeraShape Technology för att vårda håret. Denna teknik innehåller keratins styrka, silkes mjuka egenskaper och glyoxylsyra. Glyoxylsyra gör håret smidigare. Så det blir mer hanterbart och friskare på samma gång.

Du kan återfå kontrollen över ditt frissiga och ostyriga hår med en komplett rutin med Goldwell Kerasilk Control-produkter. Från närande balsam till förvandlande hårmask. Inom denna serie kan du gå åt båda hållen, den är även perfekt för lockigt och torrt hår. Detta eftersom den erbjuder djup näring tack vare det tillsatta keratinet i dessa produkter.

Schampo

Goldwel Kerasilk Control Shampoo är inte bara ett schampo som rengör ditt hår. Faktum är att det även erbjuder omedelbar vård till ditt hår. Det hjälper till att tämja bångstyrigt och frissigt hår genom sin närande KeraShape-teknologi. Håret kommer att vara mjukt och långvarigt smidigt efter att ha använt detta schampo!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.