fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Joico schampo

Joico är ett frisörmärke som är känt för sina högkvalitativa hårprodukter, till exempel Joico Shampoo. Märket har flera schampon i sitt sortiment som är speciellt utformade för att tillgodose olika behov. Volumising Joico Shampoo ger till exempel mer volym och Blonde life Joico Shampoo får dig tillbaka till vackra blonda lockar. Upptäck schamposortimentet på Salontotal.se och njut av ditt fräscha hårstrå.

 


Ingredienser i Joico Shampoo

Joico Shampoo är en av märkets mest populära produkter och används av frisörer över hela världen. Den innehåller ingredienser som är specifikt avsedda för att rengöra och ge näring åt håret. Detta gör att håret blir friskare, glansigare och starkare. Schampona innehåller till exempel proteiner som ger näring åt håret.

Rengöring av håret

En av fördelarna med Joico Shampoo är att produkten effektivt rengör håret. Den tar bort alla orenheter och ansamlingar som byggs upp i håret med tiden. Detta gör att håret ser friskare och glansigare ut. Joicos schampo är tillräckligt milt för att användas dagligen. Så ditt hår och din hårbotten kommer inte att torka ut.

Stärker håret

En annan viktig fördel med schampot är att det förbättrar elasticiteten. Detta gör ditt hår starkare. Schampots formula innehåller proteiner som hjälper till att stärka håret och skydda det från skador. Detta innebär att ditt hår är mindre benäget att gå sönder och mer motståndskraftigt mot de stylingprodukter som du kan använda dagligen för att styla det.

Återfuktar håret

Joico schampo återfuktar håret intensivt och ger det näring inifrån och ut. Det innehåller ingredienser som glycerin och pantenol. Dessa ingredienser hjälper till att återfukta håret och behålla fukten. Detta gör att håret känns mjukt och smidigt. Dessutom kommer håret att se friskare ut och få mer glans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.