fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kronologiste Kérastase

Chronologiste Kérastase är en lyxig serie från Kérastase som återställer hårbottens ungdomliga dimensioner för att vårda och stärka både hårbotten och hår. När du använder Chronologiste Kérastase kommer du dessutom att njuta av en härlig doft med blommiga noter som teraos, pion och magnolia. Efter att ha använt produkterna kommer du att uppleva ett friskt, ungdomligt hår och en lugnad och frisk hårbotten. Upplev den bästa versionen av ditt hår och din hårbotten tack vare Chronologiste Kérastase och beställ produkterna nu enkelt via Salontoppers webshop!

Sortering

Per sida
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Reparerande kraft Chronologiste Kérastase

Med denna kvalitetsserie från Kérastase Chronologiste kan du vara säker på att du får kvalitetsprodukter. På Salontopper älskar vi produkter som ger näring åt ditt hår och får det att glänsa på nytt! Oavsett om du kämpar med torrt, skadat eller tråkigt hår erbjuder Chronologiste Kérastase lösningen du letar efter. Den gör ditt hår mjukt och smidigt, samtidigt som den hjälper till att återställa elasticitet och styrka. Detta ger ditt hår en hälsosam glans och en vårdad look. Prova den själv nu och se skillnaden!

Ingredienser och typer

Chronologiste Kérastases serie innehåller en förrengöring, ett schampo, en hårmask, ett serum, ett värmeskydd och en läcker parfymolja. Du kan använda dessa produkter för hela din hårvårdsrutin och förpackningen är dessutom snygg i badrummet. Alla produkter innehåller föryngrande aktiva ingredienser som hyaluronsyra, E-vitamin och abyssin. Tillsammans ger dessa ämnen en vitaliserande effekt för att helt återuppliva ditt hår. Med detta kompletta sortiment är en sak säker: ditt hår kommer att se glansigt och vårdat ut igen! Och det kommer i sin tur att ge dig den där dagliga självförtroendeboosten!

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.