fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Kérastase Specifique

Kérastase Specifique är en serie professionella hårvårdsprodukter från varumärket Kérastase, som är känt för sina innovativa och effektiva hårvårdslösningar. Denna linje är särskilt utformad för att ta itu med hårproblem som håravfall, fet hårbotten och mjäll. Produkterna i Kérastase Specifique-serien är berikade med aktiva ingredienser och är testade för effektivitet och säkerhet. Oavsett om du letar efter en lösning på ett specifikt hårproblem eller bara söker stärkande vård, erbjuder Kérastase Specifique en rad produkter som uppfyller alla dina hårbehov.


Vårda irriterad hårbotten med Kérastase Specifique

Tyvärr är det vanligt med besvär som öm eller känslig hårbotten. Detta orsakar mycket obehag och kan vara mycket distraherande under dagen. Men vad är orsaken till en känslig hårbotten? En av de främsta orsakerna är att man använder för aggressiva schamponeringar. Dessa produkter kan skada hårbottens syramantel (detta är det lager som skyddar huden), vilket gör din hårbotten mer benägen att drabbas av torrhet, irritation och andra obehag. Dessutom kommer känslig hårbotten ofta från behandling av hudproblem som psoriasis eller dermatit. Dessa är dock inte de enda orsakerna! Faktorer som väderförhållanden, stress, läkemedel, matallergier eller hormonella förändringar anses också vara orsaker till känslig hårbotten. Kérastase Specifique-sortimentet har utvecklats speciellt för att ge dig hjälp med detta.

Specifika produkter

Kérastase Specifique-serien består av flera produkter för att hjälpa specifika hårbesvär. Vill du till exempel lugna din irriterade och känsliga hårbotten? Då är Kérastase Specifique Dermo Calm lösningen. Detta schampo rengör skonsamt och lugnar huden. Letar du efter en lösning på håravfall? Välj då Kérastase Specifique Cure Aminexil. Denna hårkur innehåller Aminexil som motverkar kollagenets härdning. Kollagen kväver håret och dessutom åldras hårsäckarna av kollagen. Denna behandling återställer smidigheten och kvaliteten på din hårbotten! Ta väl hand om dig själv med de vårdande produkterna från detta sortiment.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.