fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

KMS kräm

Vill du ta bättre hand om ditt hår och samtidigt styla det? Då är en KMS-kräm vad du behöver! Med dessa fina produkter kan du skapa de vackraste frisyrerna på nolltid. Upptäck produkterna från KMS cream nu!

Sortering

Per sida
KMS
Featured
Pris

Hårkräm

Ge ditt hår den vård och styling det förtjänar genom att använda en fin hårkräm. KMS krämprodukter är utvecklade i olika produktlinjer. Det finns en kräm som är mycket lämplig för lockigt hår, men också för torrt och skadat hår. Välj den produkt som passar dig bäst och njut av ett vackert och välvårdat hår.

KMS Curl Up Kontroll Creme

Letar du efter en produkt som håller dina lockar under kontroll och får dem att se ut som bäst? Då behöver du inte leta längre. KMS Curl Up Control Creme är svaret på alla dina problem med lockigt hår. KMS Curl Up Control Creme är en produkt som är speciellt framtagen för att definiera och kontrollera dina lockar. Det är en lätt kräm som återfuktar dina lockar och ger dem en långvarig stadga utan att tynga ner dem. Resultatet? Underbara och spänstiga lockar som håller hela dagen, utan att bli frissiga.

Så här använder du KMS Curl Up Control Creme

  • Steg 1: Se till att håret är handdukstorkat.
  • Steg 2: Ta önskad mängd av produkten på din hand.
  • Steg 3: Sprid ut den över händerna.
  • Steg 4: Applicera den jämnt i håret.
  • Steg 5: Föna håret eller låt det lufttorka.
  • Tips: Är håret torrt? Applicera då ytterligare en liten mängd av produkten för att ge lockarna ännu mer definition.

KMS Fuktighetsreparerande Revival Creme

Moist Repair Revival Creme är framtagen för att reparera torrt och skadat hår. Produkten har återfuktande och vårdande egenskaper som ger ett friskare hår. Återställ fuktbalansen genom att använda Moist Repair Revival Creme.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.