fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Macadamia schampo

Macadamia Shampoo är en hårvårdsprodukt som tillverkas av makadamiaolja. Detta är en naturlig olja som är känd för sina fuktgivande och vårdande egenskaper. Macadamia schampo är lätt att använda. Dessutom finns schampot i olika varianter, så att du kan uppfylla din hårönskan. Upptäck Macadamia Shampoo på Salontotal.se och ta hand om ditt hår på ditt sätt.

Sortering

Per sida
Hairtype
Featured
Ingredienser
Pris

Typer av Macadamia Shampoo

Macadamia Shampoo finns i olika typer. På grund av de naturliga ingredienserna har alla dessa schampon olika syften. Macadamia Weightless Repair Shampoo är till exempel ett vårdande och milt rengörande schampo som vårdar håret utan att tynga ner det. Tack vare schampot kan du få mer volym och fyllighet i håret. Macadamia Nourishing Repair Shampoo återställer och ger näring till ditt hår så att det bleknar. Det är alltså ett riktigt måste för färgat hår.

Ingredienser Macadamia Shampoo

Märket har fått sitt namn av en anledning: produkterna innehåller nämligen macadamiaolja. Denna olja är känd för sina fuktgivande och närande egenskaper för håret. Dessutom är den rik på fettsyror och antioxidanter som skyddar håret från miljöskador.

Användning av schampot

Macadamia schampo är lätt att använda. Först och främst ska du se till att håret är vått. Därefter kan du applicera en liten mängd på dina händer och fördela den jämnt i håret. Massera sedan försiktigt in det i hårbotten och arbeta in det till hårets toppar. Skölj sedan med varmt vatten och upprepa om det behövs. För bästa resultat applicerar du balsam efter att du har tvättat håret. Detta kommer att ge extra vård till ditt hår.

Om Macadamia

Macadamia är ett välkänt frisörmärke som använder macadamiaolja i sina produkter. Detta gör att produkterna blir superfriska, närande och fuktgivande för ditt hår. Varumärkets sortiment omfattar schampon, balsam, leave-in-masker och håroljor.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.