fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Paul Mitchell schampo

Paul Mitchel Shampoo är en mild och effektiv rengöring som lämnar håret fint och fräscht. Produkten innehåller naturliga ingredienser som ger näring och konditionerar håret. Paul Mitchell Shampoo säkerställer ett friskt och glänsande hår. Varumärket har flera schampon i sitt sortiment, som alla uppfyller olika hårbehov. Upptäck Paul Mitchell Shampoo på Salontotal.se och njut av ditt fräscha hår.

Sortering

Per sida
Paul Mitchell
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Problem med håret
Ingredienser
  • visa allt
  • visa mindre
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Användning av Paul Mitchell Shampoo

Paul Mitchell Shampoo är lätt att använda. Applicera i vått hår och massera schampot väl in i håret och hårbotten. Låt det verka en stund och skölj sedan ur. För att få bästa resultat rekommenderas att du efter tvättningen vårdar håret med Paul Mitchel-balsamet. Varumärket har även flera andra hårvårdsprodukter i sitt sortiment som till exempel ett serum och ett vax.

Paul Mitchell Special

Ett av Paul Mitchels mest populära schampon har tea tree oil som ingrediens. Denna olja är känd för sina antibakteriella och antiseptiska egenskaper. Ingrediensen är också effektiv för att bekämpa mjäll och andra hårbottenförhållanden. Dessutom bidrar den till att lugna och återfukta hårbotten. I slutändan kommer dessa ingredienser att säkerställa ett friskt och glänsande hår.

Vem är Paul Mitchell Shampoo för?

En stor fördel med Paul Mitchell Shampoo är att det är mycket lämpligt för personer med färgat hår. Detta beror på att produkten inte innehåller några kemikalier som kan skada håret eller bleka dess färg. Istället innehåller den naturliga ingredienser som skyddar och vårdar håret, vilket gör att färgen håller längre och gör det friskare och glansigare. För personer med blonda lockar är Forever Blonde Shampoo en utmärkt lösning. Detta schampo framhäver faktiskt ditt blonda hår och neutraliserar eventuella gula toner i färgat hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.