fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Redken Acidic Bonding Concentrate

Redken Acidic Bonding Concentrate-serien är räddningen för behandlat och skadat hår. Denna serie syftar till att återställa och fylla på hårets naturliga bas med hjälp av närande egenskaper och citronsyra. Citronsyran i dessa produkter tillsätts för att återställa PH-balansen i håret. Med en hälsosam PH-balans åtgärdar du vanliga hårproblem som torrt hår, torr hårbotten och poröst hår. Så om du letar efter en produkt för att stärka och reparera ditt skadade hår kan Redken Acidic Bonding Concentrate från Salontotal.se vara precis vad du behöver!

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Redken Acidic Bonding Concentrate för skadat hår

Lider du av skadat hår på grund av en färgbehandling eller annan frisörbehandling? Din livräddande hårvård finns i form av Redken Acidic Bonding. Denna kompletta vårdrutin gör att ditt kemiskt behandlade hår kan återhämta sig och se friskt ut igen. Detta beror på att dessa produkter innehåller citronsyra som hjälper till att återställa hårets ph-balans. Frisörbehandlingarna har stört hårets ph-värde, vilket bland annat har lett till att nagelbanden har öppnats upp. När hårets nagelband är öppna förlorar håret fukt och näring, men det kommer också att trassla ihop sig och frissas snabbare. Så med Redken Acidic Bonding Concentrate kan du åtgärda orsaken till dessa problem.

Dessutom fokuserar Redken Acidic Bonding Concentrate på att föra in högkoncentrerad näring i håret för att stärka de naturliga bindningarna i håret, såsom väte- och saltbryggor. Dessa bestämmer hårets form och elasticitet. Dessa påverkas ofta efter behandlingar som permanentning eller avfärgning, så det är bra att ge håret näring och återställa dessa broar.

Redken Acidic Bonding Concentrate Produkter

Eftersom den här serien från Redken erbjuder några läckra produkter vill vi gärna lista dem åt dig!

Redken Acidic Bonding Concentrate Shampoo

Redken Acidic Bonding Shampoo fokuserar på att stärka svaga bindningar i håret som har skadats vid färgbehandlingar, fixering av permanent eller värmestyling. Dessa svaga bindningar bestämmer 2/3 av hårets styrka och genom att stärka dem blir håret också starkare igen. Redken Acidic Bonding Concentrate schampo ger näring åt bindningarna och återställer även hårets PH-balans med citronsyra.

Redken Acidic Conditioner

Efter att ha använt Redken Acidic Bonding Concentrate Conditioner får du ett närat och återfuktat hår. Detta säkerställer mindre hårbrott och mer glans i håret. Den tillsatta citronsyran återställer hårets ph-värde.

Redken Acidic Leave-In Lotion

Redken Lotion är en leave-in som synligt ger näring till ditt skadade hår och har skyddande egenskaper som ser till att ditt hår är skyddat upp till 230 grader Celsius.

Redken Acidic Bonding Concentrate Pre-Treatment

Ditt hår och dina hårfibrer består av föreningar som försvagas eller till och med går sönder på grund av miljöer och kemisk behandling. Med Redken Acidic Bonding Pre-Treatment haarmasker kan du reparera och skydda dessa bindningar för att förebygga hårbrott och göra ditt hår friskare.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.