fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.1/5

Redken Acidic Färgglans

Om du letar efter ett sätt att inte bara skydda ditt färgade hår utan också ge det en oöverträffad glans, är Redken Acidic Color Gloss precis vad du behöver. Denna produkt är en verklig förändring inom hårvård, speciellt utvecklad för att stänga hårets nagelband, vilket hjälper till att bevara färgen längre och ger ditt hår en vacker glans.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Varför välja Redken Acidic Color Gloss?

Redken är känt för sin vetenskapligt baserade inställning till hårvård. Med en rik sammansättning av aminosyror och vitamin E ger Redken Acidic Color Gloss inte bara skydd till färgat hår, utan ger också intensiv näring till dina lockar. Resultatet? En livfull färg som håller längre och en hälsosam glans som får ditt hår att stråla.

Fördelarna med aminosyror och E-vitamin i hårvård

Aminosyror och E-vitamin är viktiga ingredienser för att bibehålla ett friskt och glänsande hår. Aminosyror hjälper till att reparera hårets struktur och sluta nagelbanden, vilket är viktigt för att färgen ska bibehållas. Vitamin E, å andra sidan, ger ett kraftfullt antioxidantskydd som hjälper till att bekämpa skadliga yttre påverkan. Tillsammans ger dessa ingredienser oöverträffad vård för färgat hår.

Att använda Redken Acidic Color Gloss är ett smart val för alla som inte bara vill att håret ska glänsa, utan också vill investera i hälsan och livslängden hos sin hårfärg. Med Redkens expertis och kraften hos avancerade ingredienser kan du ge ditt hår den vård det förtjänar. Upptäck skillnaden själv och låt ditt hår stråla som aldrig förr.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.