fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Redken All Soft

Torrt, tråkigt och frissigt hår behöver du hjälp av Redken All Soft. Denna rika hårvårdsprodukt återställer smidighet, hanterbarhet och glans i torrt hår. Redken All Softs formula är berikad med arganolja som har starka närande egenskaper för att hjälpa torrt och sprött hår att återhämta sig.


Redken för torrt hår

All Soft är Redkens lösning för torrt hår. Denna omfattande vårdlinje med olika produkter är berikad med arganolja för att reparera sprött och tråkigt hår. Du kan skapa en rutin som passar ditt torra hårs behov och som återställer dess smidighet och glans. Det börjar naturligtvis med en bas av ett bra schampo och balsam från All Soft. För extra vård har du ett stort urval; nämligen en vårdande hårmask, fuktgivande leave-in eller en vårdande hårolja som får ditt hår att glänsa igen. Alla tre produkterna kompletterar All Soft schampo och balsam perfekt.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.