fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Redken All Soft

Har du torrt, tråkigt eller frissigt hår? Då behöver du hjälp av Redken All Soft. Dessa produkter ger återfuktning. Redken All Soft-produktlinjen omfattar schampo, balsam, hårmasker och håroljor. Dessa produkter hjälper alla till att göra håret mjukt, glansigt och friskt. De närande ingredienserna gör Redken All Soft till ett utmärkt val för att ta hand om ditt hår. Utforska produktlinjen på Salontotal.se och njut av ditt vårdade och strålande hår.


Redken All Soft för torrt hår

Redken All Soft är lösningen för torrt hår. Denna omfattande vårdlinje med olika produkter är berikad med arganolja för att reparera sprött och tråkigt hår. Så du kan skapa en hårrutin som passar behoven hos ditt torra hår och återställa smidighet och glans. Självklart börjar detta med basen av bra shampoo och conditioner från Redken All Soft. För ytterligare hårvård har du ett brett urval; en närande haarmasker, återfuktande leave-in eller en vårdande haarolie. Dessa produkter kommer att få ditt hår att glänsa igen. Alla produkter kompletterar perfekt Redken All Soft schampo och balsam.

Redken All Soft Ingredienser

Redken All Soft innehåller några viktiga ingredienser som säkerställer dess goda resultat. Bland annat arganolja och keratin hjälper till att ge näring åt håret. Dessutom är arganolja rik på antioxidanter och essentiella fettsyror. Detta skyddar även håret från värme från olika faktorer, såsom plattång eller sol. Keratin är ett naturligt protein som jämnar ut hårets nagelband. Produkterna från Redken All Soft hair-sortimentet hjälper till att ta väl hand om ditt hår.

Om Redken

Redken är ett varumärke med hårvårdsprodukter som erbjuder ett brett sortiment. Hårvårdsprodukterna passar för alla hårtyper och hårfärger. Varumärket fokuserar på produkter som gör håret friskt och glänsande. Produkterna innehåller ingredienser som ger hårstärkande egenskaper. Förutom hårvårdsprodukter erbjuder Redken även stylingprodukter. Dess hårsprayer, mousser och leave-in-masker hjälper dig till exempel att styla ditt hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.