fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Redken Conditioner

Om du letar efter ett balsam som gör ditt hår friskt och glänsande kan Redken Conditioner från Salontotal.se vara det perfekta valet för dig! Detta balsam är speciellt utformat för att vårda och reparera håret samt ge det en vacker glans. Läs vidare för att få veta mer om fördelarna och egenskaperna hos detta fantastiska Redken Conditioner.

 

Sortering

Per sida
Redken
  • visa allt
  • visa mindre
Hairtype
Featured
Ingredienser
Typ av gåva
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Hur Redken Conditioner fungerar

Redken Conditioner verkar genom att ge näring och fukt åt håret. Den innehåller högkvalitativa ingredienser som arganolja och ceramider som hjälper till att göra håret mjukt och glansigt. Arganolja är en naturlig olja som är rik på antioxidanter, E-vitamin och essentiella fettsyror, som hjälper till att skydda håret från skador orsakade av fria radikaler samt ger näring och fukt åt håret. Ceramider är fetter som förekommer naturligt i håret och hjälper till att stärka dess struktur. De hjälper också till att reglera och upprätthålla hårets fuktnivå, vilket är viktigt för att bibehålla ett friskt hår. Detta gör Redken Conditioner otroligt bra för ditt hår. Till exempel är Redken Conditioner Extreme.

Redken Conditioner fördelar

Att använda Redken Conditioner har många fördelar för håret. För det första hjälper det till att ge näring och fukt åt håret, vilket gör det mjukt och glänsande. Det gör också håret lättare att kamma igenom och minskar trassel och frissighet. Använd till exempel Redken All Soft Conditioner. Dessutom kan detta balsam hjälpa till att reparera skadat hår. Dess högkvalitativa ingredienser, som arganolja och ceramider, hjälper till att skydda håret från skador och att ge näring och fukt åt håret, vilket är viktigt för att reparera skadat hår. Redken Conditioner är dessutom lämpligt för alla hårtyper, inklusive färgat hår. Det hjälper till att bevara hårets färg och skydda den från att blekna, så att färgen förblir vacker längre.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.