fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Redken Finishing Spray

Vad är bättre än att veta att din look håller hela dagen? Med Redken Finishing Spray kan du se till att ditt stylade hår håller sig i perfekt form och du kan njuta av dagen! Formlerna i Redken hårspray är populära hos många och nu i en ny look. Med mörk förpackning av stylingen kan du se att det är hårspray och du kan därför lätt hitta ditt hårspray!


Redken Hairsprays Family

Redken Styling's förnyade förpackning får också de nya Redken Hairsprays Family att glänsa. Dessa 5 hårsprayer passar för olika ändamål och har olika stadga så att de passar perfekt till din frisyr. Du vill förstås ha maximal stadga, men inte alla looks kräver också glans och för vissa looks vill du behålla den naturliga flexibiliteten. Vi listar dem från minst starka till starkaste hårspray.

Redken Haarlak

Snabbtorkande hårspray

En vacker glans, snabb stadga och snabbtorkande formula vad mer kan man önska sig? Fixeringen i Quick Dry Hairspray är inte lika stark som de andra hårsprayerna, men i och med det bibehåller det också mer flexibilitet för en mer naturlig look.

Anti-frizz hårspray

Detta hårspray är främst inriktat på att bekämpa frizz och fly-aways. Formulan innehåller ingen aerosol, så den appliceras på håret som en atomiserande spray. Med detta ger sprayen en lätt glans.

Hårspray med stark stadga

Strong Hold Hairspray ger, som namnet antyder, stark stadga, men har fler fördelar dessutom. Den fungerar i upp till 24 timmar och är motståndskraftig mot lätt fukt. Det gör att ditt hår håller sig i form och frizzfritt!

Control Hairspray

Behöver du en hög stadga för att få kontroll över ditt hår? Då är Control Hairspray vad du letar efter! Detta finishing spray har en hög stadga med skydd mot fukt och torkar snabbt. Den lämnar inga rester eller flingor, så en verkligt felfri finish.

Max Hold Hairspray

Du hittar den starkaste hållningen i Redkens Max Hold Hairspray. Detta ger långvarig stadga och kontroll, utan en krispig effekt. Hårsprayen har en superfin snabbtorkande formula som dessutom håller hela dagen!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.