fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.3/5

Redken Extreme

Är du också färdig med ditt skadade hår? Då har Redken Extreme lösningen för dig! Redken Extreme fokuserar på att reparera skadat hår med rika formler som innehåller protein och ceramid. Med Extreme får ditt hår vad det behöver för att bli friskt och starkt igen. Och med Redken Extreme kan du se till att ditt hår blir vackert igen!


Redken Extreme hårprodukter

Redken Extreme hårprodukter är speciellt utformade för skadat och torrt hår som behöver styrka för att stärkas. Redken Extreme-produkter motverkar kluvna toppar och hjälper till att reparera håret! Detta beror på att produkterna är berikade med protein och ceramid för att ge ditt hår optimal vård. Tack vare de många olika hårprodukterna i denna serie kan du blanda och matcha för att få den bästa rutinen för ditt hår. Naturligtvis använder du Extreme Shampoo och Conditioner för en bra bas, men vilka ytterligare produkter finns det? Redken Extreme hårprodukter ger dig fullständig vård för vackert och starkt hår.

Redken Extreme Hair Care

  • Redken Extreme Strength Builder Plus 250ml: Den här hårmasken ger djupgående konditionering så att ditt hår kan återhämta sig inifrån, vilket inte bara gör ditt hår starkare utan också ger det en vacker glans!
  • Redken Extreme Mask 250ml: Den här hårmasken kan användas som ett substitut eller komplement till balsam var tredje tvätt eller när du tycker att ditt hår behöver en extra boost.
  • Redken Extreme Anti-Snap 240ml: Denna leave in vårdar håret för att förebygga kluvna toppar och hårbrott. Håret stärks och skyddas mot ytterligare skador.
  • Redken Extreme CAT 150ml: CAT Hairspray ger en proteinboost till håret för att ge det mer styrka, glans och mjukhet utan att tynga ner det.
  • Redken Extreme Play Safe 200ml: Detta är en 3-i-1 leave-in för skadat hår. Denna leave-in innehåller skyddande, återställande och stärkande egenskaper.
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.