fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Redken Extreme schampo

Är du också så färdig med ditt skadade hår? Då är Redken Extreme Shampoo lösningen för dig! Redken Extreme Shampoo fokuserar på att reparera skadat hår. Dess rika formler med protein och ceramid ger ditt hår vad det behöver. Redken Extreme Shampoo gör dina lockar friska och starka igen. Upptäck schampot på Salontotal.se och få ditt hår vackert igen.

Sortering

Per sida
Featured
Problem med håret
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre

Redken Extreme schampo

Redken Extreme Shampoo är speciellt utformad för skadat och torrt hår som behöver styrka för att återhämta sig. Schampot bekämpar kluvna toppar och hjälper till att reparera håret. Schampot är berikat med protein och ceramid som ser till att ditt hår får optimal vård. Produkten är enkel att använda: skaka flaskan, applicera en liten mängd i vått hår och massera in. Skölj sedan ur och njut av resultatet.

 

Redken Extreme hårprodukter

På grund av de många olika hårprodukterna i denna serie kan du blanda och matcha för att komma fram till den bästa rutinen för dig. För en bra bas använder du förstås Redken Extreme Shampoo och Conditioner. De kompletterande produkter du kan använda är bland annat haarmasker och leave-in spray. Dessutom har märket en annan Extreme Strength Builder Plus Mask som ger djupgående konditionering så att håret återhämtar sig inifrån. Med märkets Extreme hårprodukter erbjuder du fullständig vård till ditt hår.

Om Redken

Ett varumärke som erbjuder ett brett utbud av produkter: Redken. Produkterna i hårvårdssortimentet passar alla hårtyper och hårfärger. Produkterna fokuserar på friskt och glänsande hår och är svaret på skador. Förutom Redken Extreme Shampoo erbjuder märket andra produkter som en leave-in, anti-haarbreuk spray och en recovery shampoo speciellt för färgat hår.

 

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.