fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Redken Formpasta

Redken Molding Paste är en praktisk stylingprodukt som gör att du enkelt kan styla ditt hår och skapa den look du vill ha. Oavsett om du är ute efter en snygg, strukturerad stil eller vill ha en mer rufsig, naturlig look, erbjuder Redken Molding Paste den flexibilitet och kontroll du behöver. Upptäck Redken Molding Paste på Salontopper.

Sortering

Per sida
Redken
Pris

Fördelar med Redken Molding Paste

En av de stora fördelarna med Redken Molding Paste är konsistensen och graden av kontroll som den erbjuder. Produkten har en lätt, krämig konsistens som lätt kan fördelas genom håret. Detta gör att du enkelt kan forma ditt hår och ge det önskad form. Oavsett om du har kort, långt, rakt eller lockigt hår kan denna formpasta användas för olika hårstilar och längder.

Extra omsorg

Förutom att skapa olika frisyrer har Redken Molding Paste även vårdande egenskaper. Den innehåller närande ingredienser som återfuktar håret och skyddar det mot skadlig yttre påverkan. Detta håller håret friskt och återfuktat även efter styling.

Användning av produkten

Att använda Redken Molding Paste är enkelt. Ta en liten mängd av pastan och fördela den jämnt i handflatorna. Applicera sedan i torrt hår och styla efter önskemål. Du kan applicera produkten på specifika delar av håret för att skapa mer definition, eller fördela den jämnt i hela håret för en mer övergripande styling. Produkten ser till att ditt hår håller sig på plats hela dagen.

Om Redken

Redken är ett välkänt varumärke med en omfattande kollektion av produkter. Oavsett om du letar efter schampo och balsam eller stylingprodukter hittar du lösningen med Redken i sortimentet. Varumärket är känt för att ha de rätta ingredienserna. Redken är det självklara valet för dig som vill ha ett friskt, strålande och vackert hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.