fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Refectocil Lash & Brow Booster

Vill du få dina ögonbryn och ögonfransar att växa? Välj då Refectocil Lash & Brow Booster! Denna produkt är speciellt utformad för att vårda och stärka ögonfransar och ögonbryn. Refectocil Lash & Brow Booster är ett serum som innehåller en kombination av naturliga ingredienser som hjälper till att stimulera hårväxten. Dessutom hjälper Refectocil Lash & Brow Booster till att stärka och förtjocka håret. Upptäck produkten på Salontotal.se och njut av dina vackra fransar och bryn.

 

Sortering

Per sida
Pris

Effekten av Refectocil Lash & Brow Booster

Refectocil Lash & Brow Booster innehåller biotin, panthenol och hyaluronsyra. Biotin är ett viktigt vitamin som främjar hårväxt och stärker hårsäckarna. Panthenol är ett viktigt vitamin som hjälper till att ge näring åt håret. Medan hyaluronsyra återfuktar och skyddar håret och huden.

Användning av Refectocil Lash & Brow Booster

Det är enkelt att använda Refectocil Lash & Brow Booster. Du kan applicera serumet på dina ögonbryn och ögonfransar innan du går och lägger dig. På så sätt låter du produkten verka över natten. Serumet kommer att göra sitt jobb under hela natten och ge näring åt ögonbrynen och fransarna. Dessutom kommer serumet att stärka hårstråna. Efter cirka 6-8 veckor kommer du att märka att dina fransar och ögonbryn har blivit längre, fylligare och starkare.

Om Refectocil

Refectocil är ett ledande varumärke inom färgning av ögonfransar och ögonbryn samt vård av ögonfransar och ögonbryn. Varumärket har byggt upp ett starkt rykte sedan 1930. Främst för att varumärket är en producent av högkvalitativa produkter för ögonfrans- och ögonbrynsvård. Refectocil har ett brett utbud av produkter, inklusive groomingprodukter och tillbehör. Märket erbjuder till exempel även mascaroras. För bästa resultat rekommenderas det att använda märkets produkter tillsammans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.