fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4/5

Reuzel Pomade

Reuzel Pomade finns i många frisörsalonger. Dessa populära stylingprodukter kommer från Nederländerna och är utvecklade av och för professionella frisörsalonger. Reuzel pomade är så populär på grund av varumärkets passande karaktär och naturligtvis produkternas kvalitet. Produkterna är i länge gått för inte bara den glänsande quiff, utan finns även som matta versioner. Så hitta den matchande pomaden för din frisyr!

Sortering

Per sida
Pris

Reuzel hårpomad

Den ursprungliga Reuzel hårpomaden var naturligtvis till för att skapa den eleganta frisyren. En glänsande och fet kräm för att forma håret tätt och ge det en glänsande look. Numera är det inte längre det enda användningsområdet för en pomad. Du har även den matta pomaden numera för en annan stil, men med samma kraft som pomaden.

Glänsande pomade

I grund och botten utvecklades pomader för att hålla håret i form, en bieffekt av oljebaserade pomader var att detta gav en stark glans till håret. Nuförtiden behövs inte nödvändigtvis olja i en pomad, men du har fortfarande glansig pomad eftersom det är en del av den stil du kan skapa med en pomad. Ett exempel på en starkt glänsande pomada är Reuzel High Sheen.

Matt finish

Vill du inte ha den glänsande effekten av en pomade, men vill ändå ha ett starkt grepp? Då finns Extreme Hold Matte Pomade. Du använder den precis som vilken annan pomade som helst, men den har inte den starka glansen. Du kan även skapa en rufsig look med denna matta pomade.

Vattenbaserad

Ett vanligt problem med pomade är att den är svår att tvätta ur håret. Lösningen på detta är vattenbaserade pomader. Eftersom den inte längre innehåller olja, vilket normalt är vanligt, tvättas den lättare ur håret.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.