fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Schampo från Sebastian Professional

Oavsett om du är ute efter återfuktning, volym, färgskydd eller reparation har Sebastian Professional det perfekta schampot för dig. Med avancerade formler och högkvalitativa ingredienser ger Sebastian Professional schampon djuprengöring och optimal vård. Beställ ditt favoritschampo från Sebastian Professional nu från Salontotal.se och njut av lyxig hårvård som imponerar.


Sebastian Professional

Sebastian Professional är ett innovativt och progressivt varumärke inom hårvårdsindustrin. Med en passion för kreativitet och individualitet har Sebastian Professional etablerat sig som en ledare inom styling och hårvård. Varumärket är känt för sina banbrytande produkter som uppfyller behoven hos både proffs och konsumenter. Oavsett om du skapar hisnande looker på modebranschens catwalks eller vårdar och stylar ditt eget hår varje dag, erbjuder Sebastian Professional de lösningar du behöver.

Resultat

Varje schampo från Sebastian Professional ger unika resultat, men en sak är säker: ditt hår kommer att se fantastiskt ut och kännas fantastiskt! De återfuktande schampona återställer fukten i torrt hår, medan de volymgivande schampona skapar en vackert fyllig look. De färgskyddande schampona bevarar livfullheten i din hårfärg, samtidigt som de vårdar och skyddar ditt hår.

Bästsäljare Sebastian Professional

Upptäck bästsäljande Sebastian Professional schampon på Salontotal.se. Vi har de mest populära alternativen tillgängliga för dig:

Köp Sebastian Professional schampo på Salontotal.se

Vill du ge ditt hår en lyxig behandling med Sebastian Professional schampo? Vi erbjuder ett brett utbud av Sebastian Professional schampon och andra hårvårdsprodukter, såsom balsam och håroljor. Beställ nu från Salontotal.se och njut av snabb leverans.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.