fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Sendo Gentle Use

Letar du efter produkter som du kan använda varje dag och som har utvecklats med respekt för människor, natur och djur? Då är Sendo Gentle Use vad du behöver. Denna serie är lämplig för alla hårtyper och ger den vård som ditt hår förtjänar. Lär känna dessa fina hårprodukter nu!

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Sendo Gentle Use hårvård

Med hårvårdsprodukterna från Sendo Gentle Use-serien ger du ditt hår den vård det förtjänar. Produkterna är lämpliga för alla hårtyper och kan användas dagligen. Detta märkes produkter är utvecklade med respekt för människor, djur och natur och är också veganska och grymhetsfria.

Fördelar

  • För alla hårtyper
  • Lämplig för daglig användning
  • Skonsamma hårprodukter
  • Konditionerar håret
  • Tynger inte ner håret

Sendo Gentle Use-produkterna

Med dessa produkter kommer du att ha en bra grundrutin för din hårvård, så att du kan njuta av ett friskt och välvårdat hår.

Everyday Shampoo: En mild rengöring som vårdar håret varje dag. Njut av ett friskt och strålande hår.

Everyday No-Rinse Conditioner: Ett leave-in-balsam som återfuktar och vårdar håret. Samtidigt reder det ut håret och du får ett välvårdat hår.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.