fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Sendo Ultra Repair

Sendo Ultra Repair-serien är utformad för att reparera skadat hår. De närande, återfuktande och reparerande produkterna hjälper till att återställa hårets styrka och hälsa. Lär känna Sendo Ultra Repair-seriens fina produkter nu.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris

Sendo Ultra Repair-produkter

Sendo Ultra Repair-serien består av fyra produkter som hjälper till att reparera håret. Du vill också ha det bästa för ditt skadade hår, eller hur? Då behöver du inte leta längre, det här är produkterna du behöver! Reparera, vårda och återfukta ditt hår på nolltid och njut av ett starkare och friskare hår.

Restoring Mask: En närande och återfuktande hårmask som reparerar skadat hår. Håret blir starkare och ser friskare ut. Använd en gång i veckan.

RestoringShampoo: Ett vårdande och återfuktande schampo som reparerar håret och balanserar fuktnivån i hårbotten.

Restoring Conditioner: Ett återuppbyggande och vårdande balsam. Håret blir starkare, får en vacker glans och känns mjukt.

Restoring Lotion: En intensiv leave-in hårlotion som återställer och stärker håret. Håret får mer kropp, textur och vitalitet.

Egenskaper

  • För skadat hår
  • Ger näring
  • Återfuktar
  • Återställer
  • Stärker
att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.