fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Talavera Split Ender

Med Talavera Split Ender kan du se och ta bort dina kluvna toppar. Enheten är speciellt utformad för att skära av topparna. På så sätt blir ditt hår friskt och starkt igen. Med Talavera Split Ender kan du enkelt skapa en ny klippning. Upptäck Talavera Split Ender på Salontopper och njut av ditt vackra hår.

För närvarande har inga produkter hittats.


Använda Talavera Split Ender

Att använda Talavera Split Ender kan vara enkelt och bekvämt. Börja med rent, torrt hår och se till att det är fritt från trassel. Placera enheten på ett hårstrå och för den långsamt ner från rötterna till topparna. Enheten känner automatiskt av kluvna hårtoppar och klipper av dem, medan det friska håret blir kvar. Upprepa dessa steg för alla hårstrån. Efter användning är håret slätt, friskt och fritt från kluvna toppar.

Matchande laddningsstation

Förutom enheten erbjuds också en laddningsstation av varumärket. Talavera Split Ender laddningsstation är utformad för att slutföra laddningen av enheten. Laddningsstationen levereras med en speciell adapter som kan anslutas till ett vanligt vägguttag. Placera Talavera Split Ender i laddningsstationen och se till att den är korrekt ansluten. Laddningsstationen laddar enheten på ett säkert sätt. Dessutom kan du förvara splittern på laddstationen så att den alltid är redo att användas.

Om talavera

Talavera är ett ledande hårvårdsmärke och är känt för sina högkvalitativa produkter. Talavera Split Ender är en av deras mest populära och banbrytande skapelser. Med avancerad teknik och en användarvänlig design gör Talavera Split Ender det möjligt för människor att enkelt behandla kluvna toppar hemma för att hålla håret friskt och strålande. Talavera förblir engagerad i att tillhandahålla lösningar som uppfyller människors hårvårdsbehov och önskemål.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.