fri frakt från 780 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 4.4/5

Wahl klippare

För ett professionellt resultat ska du naturligtvis använda professionella Wahl-klippare. Märket har varit känt för bra hårklippare i över 100 år. Många frisörer och barberare svär på märket och använder Wahl klippare på grund av deras goda kvalitet, precision och användarkomfort. En Wahl klippare innehåller ofta flera uppsättningskammar eller ett höjdjusterbart skärblad. Perfekt för olika längder och stilar.


Hårklippare Wahl

Kvalitet och precision är anledningen till att många yrkesverksamma väljer Wahl hårklippare. De får ett optimalt resultat med dessa och på grund av de bra materialen som används håller en hårklippare från Wahl dessutom länge. Det är dock viktigt att underhålla klipparen ordentligt med Wahl Clipper Oil för att minska slitaget och hålla bladen vassa! På så sätt kommer apparaten att fungera längre och bättre. Klipparen är tänkt att göra det grova arbetet och modellera håret, för precisionsarbete använd en Wahl trimmer.

Wahl Clippers Cordless

Så bekvämt när du inte längre behöver tänka på sladden till din klippare. Utan sladd har du större rörelsefrihet med klipparen och får därför också ett bättre slutresultat. Det är därför många av Wahl Clippers är sladdlösa. Dessa klippare drivs av batterier, som **ONBEKEND** räcker i upp till 90 minuter.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.