fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

För den gravida magen

När du är gravid förtjänar din gravidmage lite extra uppmärksamhet. Magen växer och huden sträcks ut, vilket gör det viktigt att ta väl hand om den. På den här sidan hittar du produkter som hjälper dig att ta hand om din gravidmage.

Sortering

Per sida
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
Pris
Varumärke

Varför extra omsorg om din gravida mage?

Din kropp genomgår stora förändringar under graviditeten och din mage växer naturligt tillsammans med den. Huden sträcks ut och kan ibland kännas känslig och torr. Du kan hålla huden på magen mjuk och elastisk genom att t.ex. applicera en magolja eller magkräm dagligen. Dessa produkter kan hjälpa till att förebygga bristningar och stödja hudens återhämtning efter förlossningen.

Fördelarna med magolja och magkräm

Naïf har en fin magolja och magkräm i sitt sortiment, som är speciellt utformade för att ta hand om den gravida magen.

Naïf Mom lugnande gravidmage-balsam

Naïf Mom Soothing Pregnancy Belly Balm är en lugnande balm som uteslutande består av naturliga ingredienser. Produkten hjälper till att naturligt stödja din växande mage. Den behagliga sheasmörbaserade magbalsamen hjälper till att lugna och underlätta den växande magen, brösten och vilan.

Naïf Mom Avslappnande kroppsolja för gravida

Naïf Mom Relaxing Pregnancy Body Oil 90ml är en naturlig och mild olja som hjälper till att hålla huden fin och smidig. Produkten innehåller inga parabener eller starka alkoholer och absorberas snabbt av huden. Slutligen har den en härlig lätt blommig doft som ger avslappning.

Presenttips: Vill du ge bort något i present till en gravid kvinna? Naïf har även dessa två fina produkter som ett set i fin förpackning.

Ta hand om din gravida mage

För att hålla huden elastisk och förebygga bristningar är det oerhört viktigt att ta väl hand om gravidmagen. Stöd huden på ett naturligt sätt genom att t.ex. använda en magolja eller magkräm. Skäm bort din mage och naturligtvis dig själv med dessa läckra produkter och njut av strålande hud!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.