fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Vård under graviditeten

Under din graviditet vill du naturligtvis hålla din hud strålande och frisk. Under graviditeten kan din hud förändras och bli känsligare. Och glöm inte att skämma bort dig själv med produkter som hjälper dig att slappna av.

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke

Duschskum: en skonsam rengöring för din hud

Rengör huden ordentligt under graviditeten och njut av en avkopplande duschupplevelse med ett fint duschskum. Det mjuka och luftiga duschskummet rengör huden skonsamt. Välj ett duschskum med naturliga ingredienser och utan parabener, så att din hud får optimal vård.

Kroppsskrubb: Förebygg bristningar och håll huden smidig

En kroppsskrubb är ett enkelt sätt att avlägsna döda hudceller och hålla huden smidig. Regelbunden exfoliering under graviditeten kan hjälpa till att förebygga bristningar. Hudbristningar orsakas av att huden och den underliggande bindväven sträcks ut. När du tar hand om och exfolierar din hud på rätt sätt främjar du cirkulationen och elasticiteten i huden och minskar därmed risken för bristningar. Använd en mild kroppsskrubb med naturliga ingredienser för att undvika att irritera huden.

Badsalt: koppla av i ett väldoftande bad

Vill du koppla av i ett väldoftande bad? Välj då ett badsalt! Du kan tillsätta denna naturliga produkt i badvattnet för en avslappnande och lugnande effekt. Välj badsalt med eteriska oljor som är kända för sina lugnande och avslappnande egenskaper, till exempel lavendel eller kamomill. Förutom badsalt kan du naturligtvis köpa en krämspray eller doftljus i huset, så att du kan njuta av en avkopplande doft var som helst.

Magolja och magkräm: extra omsorg för din växande mage

Din mage växer under graviditeten och behöver extra omvårdnad. En magolja eller magkräm är speciellt utformad för att stödja och vårda din hud. Dessa produkter innehåller ofta naturliga ingredienser som mandelolja, sheasmör och vitamin E. För att förebygga bristningar och hålla din hud mjuk och elastisk, applicera magolja eller magkräm dagligen

Hudvård under graviditeten är viktigt för att hålla din hud frisk och strålande. Skäm bort dig själv med fina produkter som duschskum, kroppsskrubb eller badsalt. Så att du kan njuta av en avkopplande graviditet och vacker hud! Nyfiken på baby- och barnprodukter? På vår baby- och barnsida hittar du ett brett utbud av hår- och hudprodukter för barn.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.