fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Kräm för rumpan

Om du vill ta hand om barnets ömtåliga hud i blöjområdet är en kräm för rumpan en viktig produkt. Det beror på att denna hud lider mycket av fukt och friktion, vilket snabbt kan orsaka irritation.

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
Varumärke

Varför är blöjkräm så viktigt?

Huden i blöjområdet är mycket känslig och ömtålig. Blöjan och den fukt den innehåller skapar friktion som snabbt kan irritera huden. Detta kan bland annat leda till blöjeksem. En skinkkräm håller huden mjuk och smidig, vilket minskar risken för irritation och utslag. Den hjälper också till att behandla och läka eventuella utslag snabbare. Så skinkkräm är en mycket viktig hudvårdsprodukt.

Hur använder man en salva för skinkorna?

En skink salva är mycket lätt att använda. Rengör först huden noggrant med milda våtservetter vid varje blöjbyte. När huden är rengjord applicerar du ett tunt lager av skinksalva på huden. Detta ger ett skyddande lager som gör att fukt och friktion inte lika lätt orsakar irritation. Välj en speciell skinksalva för baby.

Naif skinkkräm

En mycket populär salva för skinkor är Naif billencreme. Här är några av fördelarna med denna skocksalva:

  • Skyddar barnets hud från rodnad, blöjutslag och hudirritation
  • Lugnar och reparerar med zinkoxid, kamomill och vitamin E
  • Lämplig för känslig babyhud, inklusive extremt torr hud och eksem
  • Botar blöjutslag omedelbart

Skydda huden med skinkkräm

Klorane Genom att använda en skinkkräm, till exempel från Naïf eller ,skyddar och vårdar du din lilla babys hud på bästa möjliga sätt. Med en fin skinkkräm hemma förebygger du irritation och ser till att din bebis känner sig bekväm och välmående.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.