fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.9/5

Hudvård för barn

Hudvård är en viktig del av ditt barns grooming-rutin. Bra hudvård säkerställer att ditt barns hud förblir frisk och skyddad från yttre påverkan. På den här sidan hittar du en rad baby- och barnprodukter som är lämpliga för hudvård av barn.

 

Sortering

Per sida
Kategori
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Kroppslotion för barn

Barns hud är tunnare och känsligare än vuxnas och kan därför torka ut snabbare. Därför är en bra bodylotion en viktig del av ditt barns hudvårdsrutin. En bodylotion som är speciellt framtagen för barn är ofta fri från bland annat parfym och parabener. Du kan applicera en lotion efter dusch eller bad för att hålla huden väl återfuktad och känna sig underbart mjuk.

Bad- och duschprodukter för barn

Ett bad eller en dusch är det perfekta tillfället att koppla av tillsammans med ditt barn. I vårt sortiment hittar du bad- och duschprodukter som inte bara ger ren och välvårdad hud, utan som också gör det roligt att bada eller duscha. Välj till exempel en naturlig badolja eller lugnande badbubblor.

Blöjkräm och våtservetter för barn

Huden i blöjområdet utsätts för fukt och friktion och kan därför lätt bli irriterad. Ta därför väl hand om huden med blöjkräm och våtservetter. En skinkkräm är faktiskt oumbärlig när du tar hand om huden. Denna produkt hjälper till att förebygga och behandla blöjeksem och håller huden mjuk och smidig. Använd dessutom milda, fuktiga våtservetter för att enkelt rengöra ditt barns rumpa när du byter blöja.

SPF för barn

Ett barns hud är mycket tunnare än en vuxens och barn har ett mycket dåligt eget solskydd. Ett barn brinner snabbare i solen, så det är viktigt att alltid använda en solkräm med hög SPF (helst SPF 50 eller högre). Se till att välja en solkräm som är fri från parfym och parabener och som passar känslig hud.

Håll ditt barns hud frisk och skyddad med rätt hudvårdsprodukter för barn.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.