fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Kroppstvätt

För att rengöra ditt barns känsliga hud ordentligt är det viktigt med en kroppstvätt för barn . Välj en produkt som är skonsam mot huden och fri från skadliga ingredienser.

Sortering

Per sida
Huidtype
Ingredienser
Typ av gåva
Kategori
  • visa allt
  • visa mindre
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke
  • visa allt
  • visa mindre

Varför är det viktigt att ha en kroppstvätt hemma?

Det är viktigt att alltid ta väl hand om ditt barns hud med produkter som är lämpliga för bebisar och barn. Så en bra body wash bör definitivt finnas bland ditt barns hudprodukter. Med en bra kroppstvätt rengör du ditt barns hud på ett skonsamt sätt. Ett duschskum kan också förhindra att huden torkar ut eller blir irriterad .

Naif: skonsamt rengörande tvättgeler och duschskum

Varumärket Naif är ett utmärkt val när det gäller bland annat duschgeler. I det här varumärkets sortiment hittar du flera rengörande tvättgeler och duschskum som är särskilt utvecklade för barns känsliga hud. Viktigt: produkterna innehåller inte parabener, SLS eller andra skadliga ingredienser. Detta säkerställer att produkterna rengör huden på ett skonsamt och säkert sätt. Naïfs förpackningar är dessutom tillverkade av bioplast, vilket bidrar till en mer hållbar värld för ditt barn.

Spongelle: glada svampar med en härlig doft

En svamp eller flanell är också bra att använda när du tvättar ditt barn. Spongelle har glada tvättsvampar i olika roliga figurer som garanterat gör tvätten till en fest. Svamparna rengör skonsamt och har en härlig doft. Mycket praktiskt: Svamparna levereras med ett snöre så att du enkelt kan hänga upp dem efter användning.

Spongelle tvättsvampar är också roliga att ge bort i present till ett barn. Svamparna finns i olika hudfärger och färger, så det finns något för alla önskemål.

Kloranes skonsamma rengöringskraft

Klorane är ett varumärke som är känt för sina naturliga och skonsamma produkter för att ta hand om ditt barns hud. För att tvätta din baby kan du välja mellan flera av Kloranes rengöringsprodukter, till exempel Klorane baby cleansing cream, klorane baby gentle cleansing gel, klorane baby gentle ultra-rich soap och klorane baby cleansing water. Prova Klorane babyprodukter och upplev den naturliga och skonsamma rengöringseffekten för din lilla babys känsliga hud.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.