fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Våtservetter för barn

När du byter blöja på ditt barn är våtservetter för rumpan oumbärliga. Våtservetterna ger en mild och fuktig rengöring av stjärten. Efter att ha använt dessa våtservetter kommer ditt barn snabbt att känna sig fräsch och ren igen.

Sortering

Per sida
Kategori
Pris
Varumärke

Babyservetter: vad ska man se upp för?

Det är viktigt att vara uppmärksam på några saker när du väljer rätt våtservetter. För det första är det viktigt att våtservetterna är lämpliga för känslig babyhud. Välj därför helst våtservetter utan parfym, alkohol eller andra irriterande ämnen. För det andra ska du se till att våtservetterna är fuktiga, eftersom det gör det lättare att avlägsna smuts och avföring. Slutligen är det smart att vara uppmärksam på förpackningen: en återförslutningsbar förpackning förhindrar till exempel att våtservetterna torkar ut.

Förutom våtservetter är det viktigt att ha andra hudprodukter i hemmet för att ta hand om ditt barns hud. Tänk till exempel på en kräm för rumpan eller babyolja.

Naif våtservetter: ett naturligt val

Naïf billendoekjes De är ett mycket populärt val och det är inte förvånande. Produkten består nämligen helt av naturliga ingredienser, 99 % vatten och är fri från alkohol, parfym och kemiska konserveringsmedel, vilket gör dem mycket lämpliga för känslig babyhud. Våtservetterna kan användas inte bara på rumpan utan även på kroppen och i ansiktet (dermatologiskt testade). Dessutom är Naïfs våtservetter biologiskt nedbrytbara, så du gör också ett miljömedvetet val.

Klorane våtservetter: mjuka och vårdande

Klorane billendoekjes Dessa är ett annat bra val för rengöring av ditt barns stjärt. Våtservetterna har lugnande och rogivande egenskaper tack vare extraktet av ringblomma som finns i våtservetterna. Som ett resultat rengör de inte bara effektivt utan vårdar också huden. Kloranes våtservetter är fria från parfym och alkohol.

Vilka våtservetter är det bästa valet?

Vilka våtservetter som är bäst beror på dina egna och ditt barns preferenser. Det är främst viktigt att du väljer våtservetter som är mjuka och milda, för att effektivt rengöra barnets känsliga hud. Det är bäst att prova olika märken för att ta reda på vilka våtservetter som fungerar bäst för dig och ditt barn.

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.