fri frakt från 390 kr beställdes före kl. 22.00, skickades idag! kundbetyg 3.8/5

Solskyddsmedel

Om du vill skydda ditt barns känsliga hud från solens skadliga effekter är det viktigt med solskyddsmedel. Det beror på att ett barns hud är mycket känsligare än en vuxen persons.

Sortering

Per sida
Featured
Ingredienser
Kategori
Pris
  • visa allt
  • visa mindre
Varumärke

Solskyddsmedel för spädbarn: extra skydd för småbarn

Smörj alltid in ditt barns hud regelbundet med ett generöst lager kräm (minst SPF 30). Deras hud är mycket tunnare och känsligare än hos äldre barn och vuxna. Smörj alltid in barnet i soligt väder, även om barnet huvudsakligen vistas i skuggan. Välj en SPF som är speciellt utvecklad för känslig babyhud, den innehåller inga skadliga ingredienser. Vi rekommenderar att spädbarn hålls borta från solen så mycket som möjligt under det första året.

Hur ofta ska du smörja in ditt barn med solskyddsmedel?

Applicera solskyddsmedel regelbundet för att skydda ditt barns hud från solen. Applicera solskyddsmedel minst en halvtimme innan du går ut. Upprepa sedan detta varannan timme, eller oftare om barnet svettas mycket eller leker i vattnet. Viktigt: Kom också ihåg att återapplicera SPF efter att ha torkat av dig.

Vilken solskyddsfaktor för ditt barn?

Vilken faktor som är rätt för ditt barn beror på hans eller hennes hudtyp. För barn ska du alltid använda minst faktor 30. Har din baby eller ditt barn ljus hy? Då är det lämpligt att använda en högre faktor, till exempel SPF 50. Tips: välj en kräm med både UVA- och UVB-skydd.

Hur länge räcker solkrämen?

När din solkräm har öppnats har den en hållbarhet på cirka 12 månader. Efter denna period bör du köpa en ny flaska. Detta beror på att den skyddande effekten av en kräm minskar med tiden. För att bevara kvaliteten så länge som möjligt är det bäst att förvara SPF på en sval och torr plats.

Den bästa solkrämen för ditt barn

Du kan välja mellan hundratals olika solskyddsmedel, men var noga med att välja ett som är speciellt utvecklat för ditt barn. Det beror på att dessa produkter inte innehåller några skadliga ämnen och är skonsamma mot barns hud. Välj till exempel Naif sol skyddsmedel. Naïf product Den ger den ömtåliga huden hos spädbarn och barn maximalt skydd mot UVA- och UVB-strålning.

Så använd alltid SPF och njut av de soliga dagarna tillsammans!

att ansöka

nytt på salontotal.se

glömt ditt lösenord?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Du kommer att få den en gång i veckan och du kommer att vara uppdaterad om de senaste produkterna, rabattkoderna och tips & tricks på en gång. Och det allra bästa? 25 kr rabatt om du registrerar dig!

Glömt ditt lösenord?

Ange din e-postadress nedan. Vi skickar ett nytt lösenord till dig.